Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1595623 Ergens Benieuwd Naar

 • Auteur
  Berichten
 • #2601625

  Omdat er over miskramen niet veel gepraat wordt en sommige het hier misschien niet willen lezen vraag ik me toch iets af.
  Als je met een echo ziet dat het kindje al 2 weken eerder is gestopt met alles heb je het achteraf gezien niet gemerkt? minder last van de kwaaltjes ofzo??
  Ik verdiep met in alles wat met zwangerschap te maken heeft en dit hoort er natuurlijk gewoon bij.

  Liefs Kim

  #4350976 Quote

  Hay meisie,

  Ik heb een missed abortion gehad. Dat wil zeggen dat het dode vruchtje intact blijft en niet is uitgedreven.

  Omdat alles nog in de baarmoeder zit, denkt je lichaam dat je nog zwanger bent en maakt dus gewoon HCG aan. Ik heb er niks van gemerkt. Na ruim een week verloor ik opeens donderbruine troep, een heel klein beetje. Het rook heel vreemd dus vertrouwde ik het niet….

  De echo wees uit dat het vruchtje met 7 wkn en 3 dgn gestopt was met groeien omdat het hartje is gestopt………..

  Soms hoor je dat de symptomen verminderen maar dit is bij mij niet zo geweest………..

  Liefs Jessica

  #4350990 Quote

  Oke voordat ik op dit forum zat dacht ik altijd dat je gelijk het vruchtje verliest leer hier weer veel dingen bij.

  fijn dat jet het wilde vertellen is waarschijnlijk moeilijk om er neer te zetten.

  #4350994 Quote

  hai

  ik heb 6 miskramen gehad bij mij gingen de hormonen ook door kreeg geen kramp en had geen bloedverlies maar had alleen een druk in mn onderrug op 1 na kwam ik er pas achter toen ik voor de drie maanden echo kwam ook omdat het bij mij niet spontaan kwam
  moest ik gecuretteerd worden ook hebben wij een windei gehad was wel teken dat we zwanger waren (geweest) maar was geen vruchtje aanwezig
  daarom speelt bij ons die onzekerheid dan ook enorm
  omdat wanneer je wat voelt of juist niet er eigenlijk altijd twijfel is of het nog wel goed gaat wij zijn nu bijna drie maanden en ben heel onrustig

  liefs miranda

  #4351005 Quote

  Ik heb vorig jaar een miskraam gehad, kon het eigenlijk wel weten, want ik voelde mij enorm goed! Raar, want bij de 1e 2 was dat niet zo, nu bij dit kindje, denk ik, oja, zo was het, heb alle zwangerschapstekenen, maar blijf wel onzeker!

  Liefs Kirsten

  #4351134 Quote

  Hoi, bij mij duurde het Tot week 12 voordat het vruchtje eruit kwam, terwijl het met acht weken stopte met leven. De vk vertelde mij dat het dan natuurlijk op gang is gekomen omdat een bepaald hormoon ( geloof protesteren, maar weet niet zeker) niet meer werd aangemaakt em je lichaam het dan afsloot. Tot die tijd blijft er hcg in je lichaam en blijf je je zwanger voelen. Heel dubbel als je weet dat er niets meer leeft. Maar ik wilde graag wachten.

  #4351135 Quote

  Bedoelde progesteron (t9 kwaaltje)

  #4351203 Quote

  Lijkt me ook wel moeilijk als je weet dat het niet meer leeft, snap ook wel dat je wilt dat je eigen lichaam het afstoot.
  Denk dat je ook wel ff afscheid kan nemen op die manier, ik zou niet willen dat ineens alles eruit gerukt wordt zeg maar en dat er ineens ook helemaal niks meer is.

  Ik vind jullie allemaal super sterkt hoor !!!

  #4351310 Quote

  toen ik hoorde dat het niet meer goed was wou ik wel heel snel het achter de rug hebben en dat het zo snel mogelijk dan ook weg was omdat ik dat juist moeilijker vond dat het gewoon nog in je zit terwijl het overleden was

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct