Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1595909 Wie Geeft Er Nog Borstvoeding

 • Auteur
  Berichten

 • Henrieke1984
  Bijdrager
  #2601911

  Wie geeft er zijn kindje nog borstvoeding en hoeveel ongeveer en ook nog nachtvoeding?

  Nadia is nu 1 jaar en ze drinkt ongeveer 5/6 keer en ook ’s nachts 1/2 keer.

  #4352229 Quote

  Mijn dochter krijgt inmiddels flesvoeding en krijgt er nog 2 per dag. ’s Nachts niet meer hoor. Is volgens mij ook helemaal niet meer nodig.

  Drinkt ze alles bij elkaar nog 5/6 keer of 7/8 keer?

  #4353204 Quote

  Hier gelijk met de fles begonnen, en mijn zoontje krijgt nog 2 flessen per dag en eventueel als hij erom vraagt ’s avonds laat nog een nachtflesje.

  #4395556 Quote

  Hoi!

  Ik geef nog steeds borstvoeding! Ik geef Boaz smorgens een voeding smiddags 2 keer en savonds heb ik gekolfde melk met pap erdoor. Dus 4 borstvoedingen en ik geef een potje fruit en groente tussendoor.

  Is het niet erg vermoeiend voor je? Zoveel voedingen en snachts ook nog? Ik denk niet echt dat ze zoveel nodig heeft..Omdat ze ook andere dingen erbij krijgt zoals brood, hapjes etc. Maar wat heerlijk dat ze nu nog aan de borst is!
  Groetjes Stefanie

  #4417211 Quote

  Hoi hoi
  Goed van je dat je nog steeds BV geeft. Mijn dochter heeft tot 14 maanden bij mij aan de borst gedronken. Maar dronk ook de ene dag vaker dan de andere keer. Maar 7 a 8 keer is wel vaak maar als je er zelf geen hinder van hebt lekker doen! Ze gaan vanzelf meer andere dingen eten en drinken en minder bij jou drinken. Mijn dochter wilde op het laast steeds minder en uiteindelijk is ze gewoon gestopt met drinken aan de borst en sliep daarna gelijk helemaal door en langer… geniet er nog maar lekker van!

  Groetjes S

  #4417212 Quote

  oh zie nu de datum pas….. beetje laat ! 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct