Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1596491 Waar Slapn Jullie Kindjes Onder

 • Auteur
  Berichten
 • #2602493

  Hier saapt Vince nog gewoon onder een dekentje,heeft ook een pyjama aan in de nacht.

  #4351851 Quote

  Silke slaapt onder een katoenen dekentje en heeft een woombie (inbakerslaapzak) aan.

  #4351883 Quote

  Levi heeft gewoon de kleertjes aan die hij overdag ook draagt, krijgt elke ochtend schoon aan, Hij slaapt in de wandelwagenbak, onder een dekentje die ik in een kussensloop het gedaan. Als het fris is in huis dan krijgt ie een slaapzakje aan.

  #4351916 Quote

  falko slaapt met de romeper van die dag aan (teminsten als die niet net nat is geworden… toevallig gisteren avonden gespucht… net voor het slapen) en een slaapzak maat 60 om… af hankelijk van de warmte een dikker of dunneren (beide zonder armpjes).. en dan slaapt die bij onze in bed… met onze zomer dekbed over zijn onderlijf… als het koud is treek ik die iets hogen op… maar is meestal niet nodig…en zo slaapt die nu al een maand

  #4351925 Quote

  Isa slaapt in haar normale kleding in de reiswieg onder een vier seizoensdekentje met lakentje.

  #4351970 Quote

  Tara slaapt in een wiegje bij ons op de kamer, meestal in pyjama (soms als het warm is, in rompertje) onder een katoenen dekentje met een lakentje en een gehaakt kleedje (behalve als het heel warm is)

  #4352013 Quote

  Jente slaapt in haar wieg met alleen een romper en slaapzakje aan. wij hebben alle dure dekentjes en lakentjes voor niks gekocht want beide dochters hebben er amper 3 weken onder gelegen. Zelfs als we Jente onder de dekens leggen als ze slaapt schopt ze ze nog weg. Daarom overgestapt op de slaapzak. en alleen een romper en zomerslaapzakje is volgens mij warm genoeg.

  #4352154 Quote

  Hier slaapt Nick in zijn rompertje in de Puckababy (inbakerslaapzak). Daar overheen een lakentje, of deken + lakentje afhankelijk van de temperatuur. Overdag gaat hij wel eens in zijn kleertjes in de Puckababy, maar dan doe ik er verder niets overheen. Hij heeft het snel warm merken we!

  #4352626 Quote

  hier wel een pyama aan,bij mijn dochter ook gedaan.
  het is in bad,pyama aan,flesje en naar bed! en dit elke dag ( om de dag in bad,ene dag wassen andere dag in bad) maar zo heeft ie regelmaat 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct