Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1596578 Kinderarts

 • Auteur
  Berichten
 • #2602580

  Hallo allemaal,

  Allereerst excuus…ik heb het met mijn gezin van 4 kids (oudste 6, 4 en 3 en Jack) lekker druk. OOk weer 3 dagen aan het werk….maar lees trouw af en toe mee hoor.

  Jack heeft vorige week 2 dagen in het ziekenhuis gelegen. Hij had een longontsteking en kreeg daar het RS virus overheen. Normaal krijgen baby’s daar alleen een verkoudheid van, maar omdat hij al zwakker was door de longontsteking ging het mis. Hij was erg benauwd en moest op de boxenafdeling aan de monitor en aan het zuurstof (zo’n zuurstofbrilletje). Gelukkig mocht hij na 2 dagen weer mee, zijn waardes waren stabiel en hij kon het thuis verder uitzieken.
  Het gaat alleen nog niet veel beter. Hij hoest zijn longen uit z’n lijf en piept en zaagt nog erg met ademhalen…gevolg dat hij ‘snachts niet best slaapt…best vermoeiend.

  Ik hou hem dus goed in de gaten, als het einde van de week nog niet beter gaat dan hobbel ik wel weer terug naar het ziekenhuis of de huisarts.

  Misschien als deze “herfstvakantie” 😉 voorbij is en het zonnetje gaat wat meer gaat schijnen dat hij wat meer opknapt…..van dit weer wordt iedereen lamlendig toch?

  Groetjes Fee

  #4351932 Quote

  Ach, wat zielig. Nare toestanden hoor! Hopen dat ie alsnog wat opknapt en niet naar het ziekenhuis hoeft.

  Enne een zonnetje zou niet verkeerd zijn. Heb nog een weekje vrij en moet dan weer voor t eerst gaan werken.

  #4351969 Quote

  wat zielig idd, hoop dat hij snel opknapt. helpt het niet als je zijn hoofdeind iets verhoogd, weet dat dat altijd hielp bij mijn andere kids als ze verkouden waren. en de zon mag van mij ook weer schijnen hoor

  #4352063 Quote

  Ach gossie… ik vond die longontsteking bij mijn dochter van 7 al verschrikkelijk (ook opgenomen in het zkh) Maar bij zo’n kleintje…… Veel beterschap voor hem, ik hoop dat ie snel opknapt!!

  #4352118 Quote

  Jeetje wat heftig zeg!!
  Hoop idd dat hij snel opknapt!!
  Ja lekker druk hé met al die kids, had er het afgelopen weeknd 5 en volgende week 6,,hahha, logees! Nu maar 2 😉 de andere uit logeren bij opa en oma!
  En herfstvakantie, ja ongeloofelijk hé, wij hopen ook op een beetje zon, zie hier ook flink wat snot neuzen, dat in de zomer ;-((
  Veel beterschap voor je manneke,
  Liefs MJ

  #4352323 Quote

  Jeetje veel sterkte en beterschap zeg. Zo zielig als ze ziek zijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct