Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1596659 Controle Gehad Weer 32 Weken

 • Auteur
  Berichten
 • #2602661

  Vandaag even bij de vk geweest voor de controle.Bloeddruk netjes 115/65 en mijn HB gehalte was 6.7 volgens de vk ook netjes.ik moest alleen echter wel twee x geprikt worden ze had mijne verwisseld met andere dame..dus voor de zekerheid nog ff nagecheckt was het goed.Ook even over groei echo gevraagd maar natuurlijk is dat bij ons nog niet standaard,laatst las ik hier over noorden van het land doen ze dat niet,maar volgens mijn vk is dat nog niet landelijk ingesteld en vind het kabinet zelfs dat er nu al een boel echoi s gegeven worden..tja… mogen wij ook gerust gesteld worden denk ik dan.Me meisje was lekker druk.Ik moet het wel rustig aandoen wantt ze is al helemaal ingedaald en het drukt behoorlijk onderaan.S nachts verga ik van de pijn als ik omdraai of opsta.. verschikkelijk.Ik zou ook blij zijn als me meisje er is hoor pfff.

  groetjes, nice

  #4352026 Quote

  oooh ja joh doen ze dat niet overal, wat naar …

  is inderdaad zo stel de zwangere lekker gerust, doet voor iedereen goed

  wel fijn dat alles goed is al is nu ingedaald zijn geen pretje denk ik als ik het zo mag lezen

  lekker rustig aan doen he!

  #4352071 Quote

  Hoi,

  Wat jammer dat ze bij jou geen standaard groei echo doen.

  Enne als je baby al is ingedaald idd lekker rustig aan doen!! Laat je lekker verwennen door je man!

  Gr

  #4352121 Quote

  Hier doen ze ook geen standaard groeiecho (sneek).. maar heb er vorige wk ff zelf om gevraagd en ons meisje doet het goed 🙂

  #4352124 Quote

  Hier in Utrecht is de groei-echo volgens mij ook niet standaard. Wij krijgen hem omdat ons kindje tijdens de 20-weken echo boven de bovenste groeicurve zat.

  #4352131 Quote

  Hier in Purmerend ook geen groeiecho.
  Wel jammer, had hem graag nog even gezien.
  Vorige week bij de VK zei ze dat het toch geen 8 ponder wordt, maar 7. Prima!

  Doe rustig aan Nice, doet idd pijn als ze zo ingedaald is.

  #4352155 Quote

  Ik heb ook geen groei echo gehad 🙁 wel naar gevraagd maar het is niet standaard dus heb helaas pech! Wel met 36 weken nog een liggingsecho om te kijken of hij mooi met zn hoofdje naar beneden ligt (dat ligt hij al een paar weken gelukkig!). En verder wordt de groei gewoon op de ‘ouderwetse’ manier in de gaten gehouden. Wel jammer, echo extra is natuurlijk altijd leuk hihi!

  #4352161 Quote

  he bedankt voor jullie mede leven hihi.
  de enne dag gaat het beter als de andere,jullie zullen dat wel herkennen.
  groetjes nice


  ButterflyJess
  Bijdrager
  #4352249 Quote

  Hier (Rijswijk ZH) ook geen groei echo. Terwijl ik zelf met een groeiachterstand ben geboren krijg ik die alsnog niet. Ze kunnen de grootte ook goed voelen zeggen ze namelijk (waarom bestaat die echo dan uberhaupt vraag ik me af) en juist met het voelen is het misgegaan bij me. Steeds kreeg mijn moeder te horen dat het goed was en toen ze een vervanger kreeg werd ze ineens doorgestuurd en bleek ik al 6 weken achter te lopen. Maar zelfs met dat verhaal krijg ik dus geen groei echo. Wel zelf een week terug een pretecho laten maken en alles was gelukkig nog altijd goed.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct