Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

15maanden Alleen Maar Huilen Op Creche

 • Auteur
  Berichten
 • #10589103

  Hallo, de titel zegt het al; dreumes huilt alleen maar op de crèche (1 dag per week). Wilt niet eten, niet slapen.. alleen maar bij de begeleidsters in de armen. Helpp!
  Ik herken het helemaal niet, thuis slaapt hij goed en eet zowat alles. Af en toe wilt hij eens opgepakt worden, maar echt maar een paar keer per dag.
  Heb helaas geen mogelijkheid om hem ergens anders te brengen.. dus zou dit toch graag anders zien 🫣
  hebben jullie tips? Is dit een fase?


  Essil
  Bijdrager
  #10589169 Quote

  Geen tips, maar op het kinderdagverblijf maakte ik me daar na de coronasluiting ook zorgen over. Maar het blijkt dat dat echt pas met kinderen vanaf 1 jaar is.

  Eenkennigheid.

  Bij ons kinderdagverblijf pakken ze zoiets aan door het kind rustig de tijd te geven uit te huilen bij aankomst.


  DikkertjeDap
  Bijdrager
  #10589316 Quote

  Oeh mijn kleine man heeft dit sinds een paar weken, hij is nu net een jaar dus ik lees graag mee wat hierop terug komt. Bij ons kdv bellen ze ons namelijk op dat hij gewoon opgehaald moet worden omdat hij dan huilt, onder de noemer ‘noodgeval’. 

  #10593345 Quote

  Dochterlief heeft dit ook gehad, maar dat was na 3 weken zomervakantie (dacht dat het daaraan lag, maar was ook rond 14 maand). Heeft best een tijdje geduurd voor ze het weer leuk vond. Ook precies toen was er veel wisseling in personeel, favoriete juf ging weg.. gelukkig is ze nu weer gewend en gaat het prima. Hopen dat het snel beter gaat!


  DikkertjeDap
  Bijdrager
  #10593347 Quote

  Bij ons gaat het nu trouwens ook beter! We brengen hem nu iets later zodat hij niet in de onrust van alle kindjes die gebracht worden zit en volgens de begeleidsters heeft hij nogal een ontwikkelingssprong ineens gemaakt. Hoe is het bij jou nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct