Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

is dit normaal rond de 28 weken

 • Auteur
  Berichten
 • #2610099

  he meiden jullie zouden wel denken weer een topic , ja dit is een vraag, ik ben gisteren op controle geweest en krijg volgende week groei echo, maar daarna moet ik 2 weken later weer.

  Is dit normaal als je zover bent ik kan me het niet meer herinneren van onze dochter dat ik dan al zo snel weer op controle moet,

  Ik heb wel last van wat lage bloeddruk en bloedarmoede , en de verloskundige weet nu van onze situatie ( lees andere topic van mij) en ben nog maar 4 kilo tottaal aan gekomen kom niks bij alleen eraf ik blijf op de 69 kilo zitten.

  Heb wel pcos en dus moest nu ook vandaag een glucose test doen, maar moet ik me zorgen maken omdat ik vaak op controle moet of is dit normaal?

  liefs

  #4359449 Quote

  sorry bedoel niet 28 weken maar 29 weken

  #4359455 Quote

  Ik denk dat het wel goed is, je wordt in de gaten gehouden! Alleen maar goed.

  Sterkte met je situatie thuis!

  Liefs Lu

  #4359459 Quote

  Ik was in de hele zwangerschap maar liefst 2000 gram aangekomen. Zet het even zo neer dan lijkt het nog wat. Groeiecho gebeurd vaak genoeg en glucose moest ik ook regelmatig laten prikken. HB zelfs elke controle. Ik moest ook heel vaak op controle maar heb me er eigenlijk nooit zorgen overgemaakt.

  #4359466 Quote

  ja dat glucose prikken en groei echo enzo oke dat is logisch omdat ik pcos heb maar meer dat ik volgende week de groei heb dus oke logisch maar dan 2 weken later op controle dat bedoel ik dat herken ik niet bij onze dochter,

  Is dit normaal dat je nu al vaker gaat of is het meer wegens mijn situatie?

  liefs

  #4359486 Quote

  hoi,

  wat ik mijn kan herinderen van mijn eerste zwangerschap is dat bij deze verloskundigepraktijk
  je in het begin om de 4 weken tot in de 20 weken, dan om de 3 weken en dan om de 2 weken en dan elke week voor controle.

  ik heb geen extra groeiecho gehad maar wel een echo om te kijken of ze goed lag, ik kreeg toen een hele mooie echo van me dochters voetje.
  dat was met de laatste controle want 3 dagen later werdt mevrouw geboren.

  succes

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4359487 Quote

  oke, ik zal eens moeen kijken op de afspraken kaart van me dochter ( 3 jaar terug ) die heb ik nog ergens liggen, want heb nu 1 keer gehad van dat er 3 weken tussen zat en nu na die groei echo 2 weken maja, thnx in ieder geval.

  liefs

  #4359500 Quote

  Ik ben vandaag bij verlosk geweest en moet over 2 weken weer en dan weer over 2 weken naar gyn en dan voortaan bij de gyn. Ben nu morgen 30weken.

  Gr

  #4359732 Quote

  he meiden dank je wel voor jullie reactie, ja gaat meer om dat ik om de 2 weken al moet meestal was dat rond de 34 weken , maja is al 4 jaar geleden dat ik bij mijn verloskundige liep, zal wel zo horen

  thnx nogmaals.

  liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct