Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

schrikkende baby

 • Auteur
  Berichten

 • debs80
  Lid
  #2622347

  Hoi Dames,

  schrikken jullie baby’s ook zo vaak?? Onze tim schrikt heel vaak in zn slaap met het gevolg dat hij weer wakker is. Zodra hij indommeld dan ineens vliegen die handen de lucht in en is hij weer wakker. Hierdoor slaapt hij momenteel heel slecht. Iemand een idee hoe het komt en wat ik er aan kan doen??

  #4371729 Quote

  Dat hebben veel baby’s wel vaak….. timo had het in eht begin ook heel vaak nu wel al minder hij is morgen precies 2 maanden.

  Je zou kunnen kijken voor een bakerzak of bakerdoek.

  succes


  yvanka86
  Bijdrager
  #4371988 Quote

  Nderdaad een bakerzak proberen! Bij ons werkt t erg goed!


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4372737 Quote

  Lekker inbakeren!


  debs80
  Lid
  #4373282 Quote

  Ik heb het inbakeren geprobeerd maar dan breekt de pleuris uit om het even zo te zeggen. Het is niet huilen maar hysterisch krijsen zodra hij ingebakert zit. Zo erg dat hij vuurrood is en heel zijn gezicht en haren nat zijn van het zweet.. Toen overgestapt op de puckababy omdat die iets meer beweging toestaat maar niet veel. Zelfde effect. Ik kwam tot de ontdekking dat hij in de draagzak wel goed slaapt als ik hem er zo inleg en niet eens mee rondloop dus daar eens over na gedacht en geprobeerd om hem in een slaapzak te leggen van 100cm en daar de arm gaten dicht genaaid en bij de hals kleiner gemaakt zodat hij er niet met zn hoofd in kan duiken. Op deze manier werkt het perfect. Op het CB konden ze het natuurlijk niet adviseren maargoed na 3 weken slaapt hij eindelijk weer en heeft hij weer een vast patroon. Kortom simpel opgelost en het werkt fantastisch

  #4373312 Quote

  Fijn dat je een oplossing hebt gevonden. Heel vindingrijk!

  #4373477 Quote

  Onze baby had dat ook. Ik heb toen gevraagd hoe dat kwam. Schijnbaar is hun zenuwstelsel dan nog niet helemaal af ontwikkeld.

  #4375494 Quote

  Hier een sept mama lees een beetje met jullie mee voor de tips en ervaringen 😉

  Onze zoon had het en dochter ook weer
  komt ook vaak voor bij baby’s die geboren zijn door een ks heeft te maken met de draai doie ze niet hebben meegemaakt

  Inbakeren als de kleine in slaap is gevallen
  Overdag een doekje over de ogen leggen (mond vrij houden)
  ArmPjes vast blijven houden telkens minder lang


  AdrianaZwaal
  Bijdrager
  #10088791 Quote

  Onze Fenna is vandaag 4 maanden, en sinds een dag of 2 schrikt ze zo vaak, zelfs van niets eigenlijk, of van haar eigen gesnurk, maar ook als ik ineens moet hoesten en haar vader moet niezen (die kan absoluut niet zacht niezen). Soms gaat ze ervan huilen, soms valt ze weer in slaap. Zou het misschien kunnen omdat ze ook ziekjes is? Of is het misschien toch iets anders? Het valt me wel op dat het samenhangt met het ziek zijn

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct