Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kruipen

 • Auteur
  Berichten
 • #2627617

  Hallo,
  onze zoon Job is inmiddels ruim 8 maanden. Hij wil alleen nog geen kant op, geen beweging zelf willen maken. Hij zit het liefst en speelt met de spullen om hem heen. Ik heb al meerdere malen geprobeerd om hem te ‘plagen’. spulletjes een beetje buiten zijn bereik zetten.Maar hij heeft blijkbaar geen zin om bij het speelgoed te willen. Hij blijft gewoon tevreden liggen of zitten. Opzich geen probleem en niet vervelend maar misschien kan ik iets anders proberen om er toch aanstalt tot te maken. Hebben meer kindjes hier mee te maken ? En is 8 maanden misschien veel te vroeg?

  #4378292 Quote

  Niet alle kinderen gaat kruipen he..! Jasmijn is nu 9 maanden en tijgert, maar de zoon van mijn vriendin is een jaar en die schuift alleen als het eeeeecht moet op zijn billen ergens heen maar loopt al wel langs de tafel. Ik zou me er niet al te veel zorgen over maken. Als Job wilt gaan kruipen dan doet ie het vast wel, en als hij het niet wilt, scheelt het jou een hoop opruimen!!


  MissM
  Bijdrager
  #4380245 Quote

  Met 12 maanden vragen ze op het cb of je baby kruipt (mag ook tijgeren zijn met buik op de vloer) dus Job heeft nog alle tijd!
  Luuk doet nu sinds een week of 2 (is nu bijna 10 mnd) zich zelf voortrekken aan zijn handjes op de grond. Op zijn kont kan hij dit nu ook. Hij rolt ook vaak genoeg nog als hij iets wil.
  Maar kan zich ook vermaken als hij gewoon op zijn kont zit hoor. Ook lekker lui dus!
  Ik heb hem wel geholpen door zijn voetjes tegen mijn handen aan te laten duwen dat hij het door kreeg dat hij met voeten en handen zelf moet afzetten..
  Het komt vanzelf wel!

  #4381060 Quote

  hmm… wat een verschil tussen kinderen 🙂 Zolang ze het zelf prima vinden gaat het goed, toch?

  #4385505 Quote

  Onze zoon heeft zich 7,5 maand niet voortbewogen en ging binnen een maand van achteruit, naar tijgeren. Dus het kan zo ineens heel snel gaan!

  #4385765 Quote

  Snel gaat het dan opeens he? Leuk om die snelle ontwikkelingen te zien 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct