Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

het is begonnen!

 • Auteur
  Berichten

 • moi87
  Lid
  #2630247

  even een update van hier. ik heb sinds gisternacht wat krampen…niet erg. smorgens veel slijmverlies en wat bloed. rond 12 uur het idee dat het wel eens echte weeen konden zijn,maar duurde rond de 30 sec en niet echt krachtig.
  in de loop vd middag wist ik het zeker…ik ben begonnen! vk gebeld, die kwam om 3 uur even kijken. 1cm en bmm verstreek meer en meer.
  om 17 uur heftigere weeen…moest echt gaan puffen, om 8 uur savonds weer de vk hier…weer gevoeld..bmm stond centraler en ze kon nu met 2 vingers in de opening…gestaag veranderde er dus wat.
  om half 11 weer contact met vk….telefonisch….stelde voor dat ik naar bed ging. ik dit braaf gedaan…zakte elke keer 10 minutjes weg en dan kwam er weer 1 wee….pff wat een lange nacht. ik ben er nu dus maar uit gegaan. met opstaan moest ik opeens naar de wc ”rennen” want er kwam weer een hele slijmboel(sorry,haha) nu zit ik op de bank mijn weeen weg te puffen….mannetje slaapt nog lekker in het logeerbed. ik wacht denk ik tot 6 uur en wil dan weer een vk zien…ben erg beniewd…want dit trek ik niet nog 1 dag.

  #4379600 Quote

  We kunnen elkaar de hand wel geven zeg gisteravond m,n zoon naar m,n schoonzus gebr8 dus die slaapt daar rond half 2 van8 begon het met kleine krampjes later werden ze heftiger en moest ze wegpuffen zh gebeld advies douchen lig nu weer op bed ze adviseerde wel v de spits te komen dus best spannend vind je niet puf puf zullen we dan toch beiden vandaag bevallen? Jy ook suc6 we horen wel hoe t,is gegaan


  Anoniem
  #4379606 Quote

  Succes beiden

  #4379618 Quote

  suc6 en hopelijk is het straks achter de rug en kan jeje kleinwe in je armen sluiten

  #4379723 Quote

  succes, hopen dat het snel doorzet!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct