Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

slechte uitkomst 20 weken echo

 • Auteur
  Berichten

 • boannan
  Lid
  #2630264

  Gisteren de 20 weken echo gehad en dat was helaas helemaal niet goed. Er zit een behoorlijk gat in het tussenschot tussen de vier hartkamers. Ook kon ze de slagaders niet in beeld krijgen. We zijn direct doorverwezen naar een specialist waar we vanmiddag verwacht worden. Zij wilde en kon zelf niks zeggen. Voor zover ik kan terugvinden op internet zou het de aangeboren afwijking ASD en/of VSD kunnen zijn, maar dat is puur mijn eigen speculatie.
  Ik ben zo bang voor vanmiddag. Misschien krijgen we te horen dat het kindje niet levensvatbaar is, of misschien juist dat dit na de geboorte prima te verhelpen is met een operatie, of, wat mij nog het allerergste lijkt is dat het heel ernstig is en dat ze ons de keuze geven om de zwangerschap uit te dragen met een groot risico dat het kindje na de geboorte alsnog sterft oid. Als mijn kindje een redelijke kans heeft op een normaal leven dan laten we het uiteraard gewoon komen. Maar kan ik me dan nog zo goed voelen in de tweede helft van mijn zwangerschap?
  Ironisch is dat ik al weken vol spanning zit te wachten tot ik iets voel – placenta ligt voor dus dan duurt het wat langer – en ja hoor sinds gisteren voel ik het overduidelijk schoppen. Vanmorgen zelfs aan de buitenkant.

  Sorry voor het lange verhaal.


  5908285
  Lid
  #4379616 Quote

  bah wat erg voor jullie. Heel veel succes en ik hoop dat “het meevalt”. Het kan nog alle kanten op begrijp ik uit je verhaal. Ik hoop dat je vandaag goed nieuws krijgt. Ik reageer even vanuit het november forum omdat mijn middelste dochter ook een ASD heeft gehad. Zij is inmiddels geopereerd in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het gaat erg goed met haar! Het is natuurlijk afhankelijk van wat jullie kindje precies heeft en als het ASD is hoe groot het gat is. Ik wens je in elk geval het beste en wilde je even een hart onder de riem steken en wat hoop. Met mijn dochter is alles goed gekomen, ik hoop bij jullie ook. Heel veel succes en sterkte.
  Hanneke

  #4379662 Quote

  jee wat heftig. Daar sta je ook niet bij stil als je voor de 20 weken echo gaat.

  Heel veel sterkte en hoop dat je goed nieuws krijgt vanmiddag

  x yvonne

  #4379730 Quote

  Gatsie wat naar zeg. Je gaat juist voor een goede echo en dan krijgen jullie dit te horen heel erg! Hopelijk krijgen jullie toch goed nieuws te horen vanmiddag.

  Liefs RH

  #4379749 Quote

  Jeetje wat vreselijk en wat naar dat je u zo in spanning zit. Ik hoop ook dat het allemaal goed te verhelpen is! Sterkte Meid!

  #4379802 Quote

  Jeetje, wat erg! Ik hoop dat het meevalt!! Succes!


  LiMom
  Bijdrager
  #4379805 Quote

  Sterkte zeg, dikke knuffel


  Irissweet
  Bijdrager
  #4380000 Quote

  Sterkte meid, ik hoop dat er nog een beetje positief nieuws komt. Sterkte.


  mama van lot
  Bijdrager
  #4380216 Quote

  joh das ook wat.. en idd zoals je zegt dat verwacht je niet. de verloskundige zegt vaak wel van dat het kan zijn maar je gaat er niet van uit!
  sterkte ermee.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct