Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Zwangerschaps kleding

 • Auteur
  Berichten

 • 1esara
  Lid
  #2630634

  Ik moet er toch echt aan geloven! Ik pas nog maar 1 broek en ook deze zit al niet lekker meer. Het enige wat me tegen houd is: ik weet niet hoe het zit met de maten.
  Kan ik gewoon een zwangerschaps broek/trui kopen in mijn eigen maat en dan moet hij passen? Hoe doen jullie dat en waar shoppen jullie?

  Groetjes !

  Oja 24 November heb ik de 20 weken echo!


  vierzwanen
  Bijdrager
  #4379984 Quote

  Hoi, ik heb sinds vorige week een zwangerschap rokje en kan gewoon je eigen confectiemaat aannemen alleen zit er nu zo een band aan de bovenkant maar moet zeggen zit een stuk lekkerder.
  Tops is makkelijker daar kan je gewoon een lang top onder dragen.
  Succes!!!!!


  Hendrique
  Bijdrager
  #4380383 Quote

  Ik heb draag al een paar weken zwangerschapsbroeken. Ze zitten echt veel lekkerder dan gewone broeken. Je kunt je eigen kledingmaat aanhouden. Juist niet groter, want er wordt rekening gehouden met het feit je een buik krijgt.

  #4380408 Quote

  Ik ook heb gewoon lange shirts aan met een truitje met lange mouwen eronder en een legging laarzen en klaar. Voor een winterjas ben ik nog niet gelaagd heb nu gewone jassen besteld alleen een maat groter haha.

  Maar met zwangerschapskleding gewoon je eigen maat aanhouden dan komt het helemaal goed.

  Succes ermee!!


  CAAT85
  Lid
  #4380494 Quote

  Ik probeer eerst zo lang mogelijk mn eigen kleren aan te houden, want na 6 maanden in zwangerschapskleren ben ik ze helemaal zat. Ik heb ook maar 2 goede spijker broeken (mamalicious&noppies) voor de eerste maanden, maar meer heb ik ook niet nodig. Ik heb de eerste keer mijn eigen confectiemaat gekozen, dat past prima tot ongeveer 2-4 weken voor de bevalling. Dan gaat je buik een beetje zakken en begint die broekband te schuren.
  Zwangerschapstruien/shirts zijn tot 7 maanden meestal nog te ruim en jasjes/bodywarmers/bolero’s zijn ook veel duurder dan in een reguliere winkel.

  #4380605 Quote

  Ik ben een paar dagen geleden de stad ingegaan om een positie spijkerbroek te kopen. Ben goed geslaagd bij Miss Etam. Shirtjes, bloesjes ed kun je ook gewoon bij een gewone winkel kopen. Maar dan maatje groter. Werkt bij mij altijd goed.
  Shopze

  #4381101 Quote

  qua broeken heb ik twee zwnagerschapsbroeken en wat joggingsbroeken en draag ik vooral veel legiigns, gewoon in mijn eigen maat. ik ben zelf niet zo lang 165 en weeg van mezelf ook niet veel dus koop vooral lange truien en shirts in een maatje groter zodat ik er mooi inpas… kan natuurlijk niet zeggen of dat zo gaat blijven afhankelijk van hoe dik ik wordt

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct