Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1632582 Hoe Lang Weinig Eten En Drinken

 • Auteur
  Berichten
 • #2638584

  Vivienne eet sinds zondag vrijwel niks meer en drinkt ook erg weinig (heb een flashback naar paar maanden geleden). Ze is erg huilerig, slaapt of heel weinig of heel veel. Nu krijgt ze 4 tandjes tegelijk, maar ik vind zo’n 250-300cc drinken op een dag weinig. Fruit gaat er af en toe in en paar hapjes yoghurt ook, meer niet. Nu lees (op facebook) ik dat er meer kinderen zijn die weinig eten. hoe lang mag zoiets duren? Ik zit er aan te denken om morgen eind van de ochtend de HA te bellen voor de zekerheid, of zou dit te vroeg zijn?

  #4388815 Quote

  Ik weet het niet, hangt ook een beetje van het kindje af. Als ze wat apathisch ervan wordt is het zeker een feit om naar de huisarts te gaan. Maar die kleintjes zijn zo sterk, vaak kunnen ze er veel langer tegen dan je zou denken.

  Heeft jullie consulatiebureau ook een 24h hulplijn, of even bellen en de huisartsassistente vragen. Die zouden dit soort dingen moeten weten.

  Het enige wat ik weet is dat een kindje per dag minimaal 500 ml vocht nodig heeft, dat is melk, water of limonade maar ook yoghurt, fruit.

  Als ze tandjes krijgen kan koud eten en drinken ook pijn doen (denk maar aan een gaatje in je kies). Heb je al eens een warme fruithap, yoghurt of limo geprobeerd?

  #4389158 Quote

  thanks. Sinds woensdag gaat het gelukkig weer goed. wij waren zelf ook ziek geworden dus waarschijnlijk had ze ook iets onder de leden.

  Enne…. een gaatje, geen idee hoe dat voelt. Nog nooit gehad gelukkig.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct