Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

onverwacht nieuwjaarskadootje

 • Auteur
  Berichten
 • #2652180

  Hoi allemaal,

  Zaterdag, oudjaarsdag, werd ik voor de zoveelste keer moe wakker. Terwijl ik in de badkamer was, dacht ik: laat ik eens gek doen en een zwtest doen. Ik had er toch nog eentje liggen en dan was dat in ieder geval uitgesloten. (ik wilde toch al naar de huisarts, ik dacht aan ijzertekort) Wat dacht je? Meteen een dikke vette plus! Ik wist niet wat me overkwam! M’n mannetje is nog geen zes maanden en ik geef nog volledig borstvoeding (incl. nachtvoeding) Bovendien heb ik nog niet normaal gemenstrueerd. Ik had dus ook geen idee hoe ver ik was. Mijn man schrok ervan, maar we waren er al snel over eens dat dit weliswaar onverwacht, maar heel welkom is!

  Gistermorgen ben ik naar de huisarts geweest en die dacht, na inwendig onderzoek, dat ik zo’n 8 á 10 weken ver zou zijn. Ik kon daarom diezelfde middag nog bij de verloskundige terecht voor een termijnecho. Hier was echter bijna niets op te zien! Ze moest heel erg zoeken en vond uiteindelijk een ‘vlekje’ van zo’n 2 mm. Ze kon dus ook niet zeggen hoe ver ik precies was, maar het was waarschijnlijk nog heel erg pril. Ik moest daarom ook bloed laten prikken voor m’n HCG waarde. Dit moet donderdag weer en dan krijg ik vrijdag de uitslag.

  Maar nu, pffff, ik maak mezelf helemaal gek. Misschien gewoon minder ver dan gedacht, of wordt dit een miskraam? Moet ik me zorgen maken? Nu ik aan het idee gewend ben, zou ik het heel erg vinden als deze zwangerschap niet doorzet. Ik vind dit wachten echt vreselijk!
  Fijn dat ik hier even m’n verhaal kwijt kan, deze dagen duren zo lang!

  PS: ik heb dit gepost onder een andere naam omdat ik niet precies weet wie dit allemaal lezen

  #4401585 Quote

  wauw dat is een echt nieuwjaarskado 😉 gefeliciteerd! hopelijk is het snel vrijdag zodat je de bloeduitslag hebt! ik ben benieuwd hoever je nu bent! enne ben ook benieuwd wie je bent haha (oftewel onder welke naam je hier normaal bent ;))

  #4401614 Quote

  Oj jeetje, das inderdaad snel, maar wel erg leuk voor je hoor! Hopelijk verloopt je zwangerschap goed en kun je er lekker van genieten.

  #4401667 Quote

  Oeeeh wat snel! Maar natuurlijk van harte gefeliciteerd met dit goede nieuws! Probeer er niet te veel bij na te denken, maar gewoon te genieten.


  yvanka86
  Bijdrager
  #4402010 Quote

  Wat geweldig! Ik hoop voor je dat alles goed gaat! Ik ben zelf 5 maanden geleden bevallen en zo’n cadeautje zou alweer welkom zijn 🙂 maar we hebben geen haast, ik hoop voor 2013 weer zwanger te zijn…

  #4402117 Quote

  jeetje meid! wat een verrassing voor het nieuwe jaar!!! Gefelciiteerd!! hopelijk heb je snel uitslag binnen!!

  #4402249 Quote

  Zoooooo wat spannend allemaal…
  Ik hoop voor je dat het blijft zitten en dat jullie op nieuw papa en mama mogen worden 🙂
  En respect hoor zo snel achter elkaar.

  #4402298 Quote

  Bedankt voor de reacties! Ik heb net een telefoontje van de vk gehad en m´n HCG was gestegen van 800 naar 2000! Als alles goed mag gaan worden we eind augustus, begin september weer papa en mama!! 2 februari staat de eerste echo gepland en dan zullen we ook zien hoe ver we precies zijn. Pfff, spannend, nog vier weken wachten…

  #4402636 Quote

  Niet te druk maken (makkelijker gezegd dan gedaan) Aangezien je nog niet zo lang geleden bent bevallen zal alles nog niet weer “normaal” zijn. Wel raar dat een arts inwendig onderzoek heeft gedaan. Dat lijkt mij meer aan de VK of andere specialist.

  Probeer stilletjes te genieten van dit wonder! En februari is het zo!

  Ik heb ook twee kleintjes, met iets meer verschil als jij maar ik geniet volop. Tis pittig en af en toe ook echt zwaar maar ik voel mij zo rijk en mijn oudste is helemaal verliefd op zijn broertje. Hij hoeft zijn broertje maar aan te kijken en die begint direct te schater lachen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct