Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1658365 Zwangerschapskilos Grrr

 • Auteur
  Berichten
 • #2664367

  Hey dames,

  Ik loop nog steeds in mijn zwangerschapsspijkerbroeken en zou zooooooo graag weer eens mijn ‘gewone’ kleding aanwillen!!! Helaas nog 7 kilo te gaan…

  Ik ben totaal 20 kg aangekomen (wat je dus niet echt zag…). Twee weken na de bevalling heb ik me voor het eerst gewogen en was toen maar 6 kilo (de beeb meegerekend) kwijt. Dat viel dus al een beetje tegen, ha ha!

  Ben benieuwd naar jullie ervaring?!

  xxx

  #4413745 Quote

  Hey Jacqueline,

  Ik was 13 kilo aangekomen en ben er nu 15 kwijt. Was wel al wat te zwaar voor de zwangerschap en heb tijdens de zwangerschap een speciaal dieet gehad omdat ik zwangerschapsuiker had, dus ben tijdens de zwangerschap ook wat afgevallen.
  Heb nog wel een buikje, maar kan wel mijn oude weer kleding aan.

  Komt vast wel goed, succes ermee in ieder geval!

  Liefs Kim

  #4413754 Quote

  Ik ben jaloers op jullie, ha ha!

  #4413756 Quote

  @Kim Zwangerschapssuiker is niet leuk, dus wat dat betreft ben ik niet jaloers hoor!


  Anoniem
  Lid
  #4413766 Quote

  Ik heb gelukkig ook al weer mijn gewone kleding aan maar mijn buikje is zog niet helemaal weg, lang leve de correctiehemdjes 🙂 dan lijkt het nog een beetje……
  groetjes

  #4413769 Quote

  Ohhh hier nog iemand in die ellendige zwangerschapsbroeken hoor! Was 18 kilo aangekomen, nu nog 6 te gaan. Baal ook zo. Heb me enorm op het wandelen en sporten gestort. Alles zit op mijn benen en buik. Tja je doet er veder niets aan, behalve lijnen en sporten.

  Succes ermee.

  #4413781 Quote

  Tijdens de zwangerschap was ik maar 4 kilo aangekomen.. Dit komt mede doordat ik erg op mijn voeding lette ivm grote kans op zwangerschapssuiker wat helaas in maand 8 toch is ontstaan..Nu ben ik zo’n 10 kilo kwijt maar wil er nog een heleboel verliezen.. De afgelopen weken heb ik niet gelijnd.. wilde ff genieten.. maandag ga ik er weer hard tegen aan..

  X

  #4413785 Quote

  Hallo,

  ik was 12 a 13 kilo aangekomen. Nu nog 2,5 te gaan. Ik had wat oude broeken bewaard die me voor de zwangerschap ook al te groot waren, die kan ik nu weer aan. Maar mijn “echte” broeken nog niet.
  Ik had namelijk ooit een wasbordje (snif) en nu nog wat extra vel, dus kan er niet allemaal in.
  Oh ja en de borsten zijn groter, dus ik heb wat nieuwe tops gekocht.
  Vanaf deze week mag ik weer buikspieren doen, dus misschien wordt het toch nog wat deze zomer.
  Ik vind bij het sporten wel de “spring” dingen wel lastig. Zelfs met voedings BH en stort Bh er overheen, schud het nog aardig.

  Succes met afvallen.


  Mamava
  Bijdrager
  #4413801 Quote

  Dag Dames

  Ik was ruim 17 kg aangekomen. Ik ben er nu 6 kg weer kwijt maar dat was eigenlijk na de bevalling al zo .. Dus daarna niet echt meer afgevallen.. Ik baal hier wel behoorlijk van. Ik krijg echt trek van borstvoeding geven en je hebt hier uiteraard ook energie voor nodig. Ik heb wel begrepen dat je niet (te hard) mag afvallen als je borstvoeding geeft omdat de afvalstoffen ook in de melk komen.. Dus ik ben nog niet fanatiek gaan sporten enzo (ik zou ook niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen).
  Ik hoop dat als ik straks weer ga werken dat er nog wat afgaat want voel me nogal pafferig.

  Gr Eva

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct