Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1670400 Wanneer Vroeg Omgeving Naar Volgende Zwangerschap

 • Auteur
  Berichten
 • #2676402

  sinds mijn dochter 3 maand was(nu bijna 9 maand) vragen mensen in mijn omgeving wanneer baby nr 2 komt.
  wanneer begonnen ze er bij jullie mee?

  #4425826 Quote

  ooooooooo dat is vroeg…
  nog niet echt de vraag gehad… wel toevalig met een paar vriending die zelf een kind hebben rond mijn zoon zijn leeftijd over gehad… maar dat is omdat we er zelf allemaal mee bezig zijn…
  of hier en daar opmerkingen van als de volgenden.. maar goed…

  #4425829 Quote

  Hier bijna niet, maar de meesten uit onze omgeving wisten ook dat ik nog geopereerd moest worden en dat een zwangerschap dan niet aan de orde is, daarbij heb ik zelf direct gezegd (niet dat we dat toen meenden maar meer om verwachtingen te voorkomen)
  Op zn vroegst als Levi kan lopen, ik heb al snel last van mn rug en met een bolle buik veel moeten tillen is niet handig…. dus wie weet is het een combi geweest. Kreeg laatst voor het eerst de vraag… BEN JE ZWANGER… ik zo ehh nee ik moet volgende week onder het mes, zou niet zo handig zijn!!! hahaha!


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4426035 Quote

  Tja… naar de tweede wordt snel gevraagd… maar als je eenmaal een tweede hebt dan ineens vraagt niemand er meer naar! Haha!
  Wij werden weer zwanger toen onze oudste 20 maanden was.. ze was 2 jaar en 5 maanden toen Sven kwam. Ik vond die tijd er tussen heel fijn. Ze was al lekker zelfstandig en kon al veel begrijpen.
  aan een derde moeten wij voorlopig niet dneken. We hebben onze handen vol aan Sven… dat is me toch een pittig kind. Wil veel aandacht en als dat niet kan zet ie het echt op een brullen… zucht.. om soms dol van te worden. daarnaast begint ie nu eindelijk eens goed door te slapen…. voor ons nog lang geen derde!

  #4427574 Quote

  ik vond het ook heel vroeg.
  maar mijn antwoord is standaard:
  ik denk er pas weer aan als mijn dochter goed loopt.
  dit ivm rugklachten tijdens 1ste zwangerschap.

  #4427751 Quote

  Toevallig heb ik die vraag/opmerking de afgelopen weken wel een paar keer gehad! Maar we weten nog niet of er wel een 2e komt, we hebben er al 3 jr en vele behandelingen voor moeten doen bij de 1e. Dus nu eerst voorlopig maar lekker genieten van ons mannetje en we zien wel hoe het gaat lopen 🙂

  #4427839 Quote

  Iedereen in onze omgeving weet dat mijn man geen derde wilde, dus hier geen lastige vragen gelukkig.
  Maar wat nog bijna niemand weet is dat het ook bij mijn man weer ging kriebelen en ik nu alweer 12 weken ZWANGER BEN!!! Hieperdepiep! Vrijdag hebben we de echo en dan gaan we het wereldkundig maken! Zo’n zin in! We hebben met 8 weken gelukkig het hartje al kunnen bewonderen dus ik heb er al vertrouwen in dat het goed gaat. Maar wel weer heel spannend hoor!
  Dus na april 2010 en juni 2011 verwachten wij een wondertje in september 2012, zo blij!!! 🙂

  #4427898 Quote

  wondernmr2: gefeliciteerd met je zwangerschap.
  heb je bewust gekozen voor de korte tijd tussen de wondertjes?

  #4427914 Quote

  Dank je wel dolfijn! We hebben er inderdaad bewust voor gekozen om ze kort op elkaar te krijgen. Het was bij beide ook niet meteen raak, anders was het dus nog sneller geweest. En wij hebben ook gewoon heel veel geluk dat het ook elke keer snel gaat, je kunt wel willen maar het moet natuurlijk ook lukken! Maar ik heb twee hele makkelijke zwangerschappen achter de rug, en we hebben 2 makkelijke dames gekregen dus vandaar dat er niet zo veel tussen zit.. Al is de oudste bijna 2, dan schijnt de ellende wel te beginnen.. Haha. Als nummer 3 komt (er van uit gaande dat alles goed gaat) is de oudste 2j5m en de jongste 1j4m.
  Maar goed, antwoord op je vraag, ja het is bewust! We weten ook wel heel goed hoe het niet moet.. Haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct