Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1690041 Datum Bekend

 • Auteur
  Berichten
 • #2696043

  Hallo Dames,

  Gisteren weer bij de gyn geweest. Smurf is weer helemaal opgemeten. Haar hoofdje is ruim een week te groot, het buikje ruim 2 weken en haar benen ruim 3 weken. Ze weegt nu 2600 gr (bij 34 weken) We wisten al dat ik ingeleid zou worden rond de 38 weken. En sinds gisteren weten we de datum. Ik kan hem alleen niet op internet zetten omdat mijn beste vriendin ook op dit forum zit en we willen de datum nog even geheim houden.
  De gyn zei ook dat ze te weinig ruimte heeft en dat het daarom is dat logisch is dat mijn buik zoveel pijn doet.
  Ik vind het zelf fijn om te weten wat de datum is. \Vooral dat ik dan weet dat ik dan niet meer hoef te prikken en te spuiten.

  liefs

  #4445442 Quote

  Hej jufanouk,

  Onder de omstandigheden, toch erg leuk! Ik ben benieuwd wanneer je je kleine in je armen mag houden! 🙂 Ik kijk er stiekem (ondanks alle spanning) ook al heel erg naar uit. 🙂

  Groetjes,

  #4445478 Quote

  Inderdaad naar omstandigheden leuk!! Zal je vast nu een hoop rust geven! Best spannend als je de datum weet maar ook wel handig kan je alles klaarzetten en nog dingen doen die je gedaa. Wilt hebben 🙂

  #4445484 Quote

  Lijkt me een prettig idee dat je nu weet wanneer je wordt ingeleid aangezien je kindje te weinig ruimte heeft. Spannend hoor maar ook handig om alles rustig voor te bereiden lijkt me. Ben benieuwd wanneer ze komt. Succes met alles!

  #4445493 Quote

  Het is heel dubbel. Aan de ene kant blij dat we de datum weten zodat je er naar toe kunt leven. Aan de andere kant is manlief in de stress geschoten omdat het voor zijn gevoel allemaal te snel is en hij denkt dat het dan nog niet allemaal klaar is (de rest van de verbouwing, babykamer wel)

  Ik ben echt aan het aftellen. Niet meer mijn vingers lek hoeven te prikken, kunnen zitten en liggen zoals ik wil. Gewoon weer kunnen bewegen. Lijkt me heerlijk!

  Het grappige is dat een heleboel mensen aan het vissen zijn wanneer de datum is. Ze proberen afspraken te maken om te kijken wanneer ik reageer dat het niet kan. Ik maak gewoon afspraken en tegen die tijd snapt iedereen wel waarom ik afspraken eventueel zou moeten afzeggen 🙂

  #4445497 Quote

  Wat spannend!!! Heel veel succes! En flink genieten daarna van de kleine ukkepuk!

  #4445511 Quote

  Spannend hoor. Wel fijn dat je dan weer van het spuiten en prikken af bent. Heel veel succes en binnen 4 weken heb jij je kleintje in je armen.

  #4446705 Quote

  Wat fijn dat je weet waar je aan toe bent!
  En inderdaad niet meer hoeven spuiten en prikken wat een feest!!!!
  Dan kun je lekker van je kleintje gaan genieten;-)
  Nog effe meid heel veel succes alvast!!!

  Liefs Pupke

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen