Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1690057 Ervaringen Met Infacol

 • Auteur
  Berichten
 • #2696059

  Ik heb al vaker schreven dat mijn meisje ’s avonds erg onrustig is en echt last van krampjes heeft dit lijkt de laatste dagen nog erger teworden, ze begint nu echt tekrijsen alleen ’s avonds, dus ik dacht echt huiluurtje.

  Nu kreeg ik als tip van oude kraamhulp. Gebruik infacol zij was eerst ook septies erover maar eenmaal gebruikt en zij zei het helpt echt, dus ik heb het vanavond voor het eerst gebruikt maar kan iemand zeggen hoelang het duurt voordat het helpt?

  alvast bedankt


  peetje1981
  Bijdrager
  #4445411 Quote

  Ik heb infacol geprobeert en emi had er geen baat bij. Sabsimplex werkt hier als een tierelier. Ze heeft echt bijna geen last meer van krampjes. Ze boert goed na de fles en laat heerlijke scheetjes. hahaha. Ik raad je sabsimplex aan dit kan je bestellen en het wordt je 2 dagen later thuisbezorgd. Hoe gemakkelijk kan je het hebben. Je voegt bij elke fles 15 druppels het smaakt ook nog eens lekker. Hier heeft het wel een kleine 2 weekjes geduurd voor het hielp maar nu gaat het echt super.

  Succes ermee

  #4445441 Quote

  ik las op internet dat ze dezelfde werkende stoffen bevatten. En Infacol is makkelijker tekrijgen.

  We hopen dat het werkt.

  #4445470 Quote

  Infacol is het principe baat het niet dan schaadt het niet. Het zou binnen een dag moeten werken. Wij hebben het de eerste twee weken gebruikt maar om nou te zeggen wereldwonderen…. Is bij elk kind anders natuurlijk. Ik zou zeggen probeer t, het smaakt naar sinaasappel dus dat wordt wel op prijs gesteld door de kleintjes. Alhoewel ze trok soms zure koppen haha


  Roozz
  Bijdrager
  #4445513 Quote

  Wij hebben ook infacol geprobeerd. Met name in het begin. Niet echt het idee gehad dat het hielp, dus idd baat het niet dan schaadt het niet.

  #4445580 Quote

  Wij gebruiken het ook, en werkt bij hem goed. Heb het een keer vergeten en het was krijzen na de voeding.
  Je moet zelf kijken wat jij prettig vind. Wij vinden dit fijn en de andere weer de VSM druppels.
  Het moet binnen een paar dagen werken! Ik merk echt dat hij er beter van wordt, en ook beter zijn lucht kwijt kan. (stinken hoor, net zijn vader haha)

  CB zeg trouwen dat het niet helpt, maar je ziet iedereen heeft zijn ervaringen ermee.

  Sterkte

  x yvonne

  #4445615 Quote

  Ik heb infacol bij mn 2de kindje gebruikt,in begin hielp het heel goed.totdat hij eraan gewend was…toen weer krampjes,toen ben ik vsm druppels gaan gebruiken,die vind ik zelf beter helpen,gebruik ze nu soms ook bij Rivano.maar gelukkig heeft ie nog niet heeel veel last van krampjes

  liefs jootje

  #4445682 Quote

  infacol werkte bij mara niet, cinababy weer wel iets
  maar zoals bekend bleek het reflux te zjin en andere voeding werkte veel beter

  jonna is al over alle krampjes heen, heel anders zo’n 2e

  #4445717 Quote

  Wij hebben ook eerts infacol gebruikt werkte wel snel maar niet lang, na een week begon het weer en ook lola dr ontlasting werd harder. toen zijn we begonnen met probiotica van orthica en na 2 weken had ze weer normale poep en een paar dagen ook geen enkel krampje meer!!
  Wij zijn hier echt heel erg blij mee, echt een aanrader!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct