Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1690457 Clusteren

 • Auteur
  Berichten

 • Roozz
  Bijdrager
  #2696459

  Mn meisje is heel erg aan het clusteren. Bij wie is dat ook zo en hoe ga je daarmee om?

  Meestal doet ze het ’s avonds om de dag te verwerken, maar vandaag was het ’s middags al. Ze was vandaag voor het eerst een paar uurtjes naar de kinderopvang geweest om te wennen. Daarna wilde ze alleen maar sabbelen en bij mij zijn. Ze kroop bijna in me.Het is voor mij wel lastig, want net nu er weer wat ritme in zit en ik weer dingen kon doen in huis, laat ik nu veel huishoudelijke klusjes liggen. Ik ben erg blij dat ik nog lange tijd thuis ben en zo alle aandacht aan mn meisje kan geven.

  #4445815 Quote

  gewoon aan toegeven

  #4445901 Quote

  Wat is dat precies?


  Roozz
  Bijdrager
  #4445913 Quote

  Bepaalde delen van de dag wil je baby dan erg veel aandacht. Als troost om van alles te verwerken. Lijkt een beetje op een regeldag. Mn kleine meid is iig ontroostbaar, wil continue aan de borst vanwege enorme zuigbehoefte (geen honger en zeker geen speen!) en met mij of papa knuffelen. Op borstvoeding.com of op babybytes.nl staat een goede uitleg.

  #4446066 Quote

  gewoon doen, daar is je verlof voor. het huis komt wel weer
  jonna wil ook geen speen maar alleen mijn pink, die van papa is ook niet goed.
  Omdat ze ook rustig moet zijn als ik er neit ben ivm werken straks ben ik haar dit nu aan het afleren, oftewel oordopjes in , maar dat heb ik de 1e weken ook echt niet gedaan hoor. ze mag lekker een baby zijn


  Roozz
  Bijdrager
  #4446076 Quote

  Ja ze schrijven dat dit verdwijnt na een maand of drie, maar hoe leer jij het haar af dan? Gewoon laten huilen? Of iets anders? Mn meisje is er pas een week terug ineens mee begonnen. Daarvoor ging het eigenlijk redelijk goed.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen