Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1690468 Vandaag De 2e Echo

 • Auteur
  Berichten
 • #2696470

  Vandaag 2e echo gehad ( 5 weken en 6 dagen )

  De verloskundige kon het embryo niet zien op de echo, wel is het vruchtzakje bijna 10 mm gegroeid in 6 dagen. Ik heb een foto van deze echo, en hierop zie ik toch echt iets in het vruchtzakje zitten.. Zijn er hier vrouwen die bij 6 weken ook geen embryo zagen maar later wel?…. Maak me een beetje zorgen.

  #4445895 Quote

  hoihoi, heb een echo gehad met 5 en een halve week ongeveer, hierop was vrijwel niks te zien, behalve een zwarte ring waar het in zou moeten zitten. inmiddels ben ik 39 weken zwanger en sta ik letterlijk op knappen. zou me er niet teveel zorgen over maken, je kunt pas echt wat zien als je ruim 6 of 7 weken bent


  meonly85
  Bijdrager
  #4446143 Quote

  Volgens mij is dit idd nog echt te vroeg om echt goed iets te kunnen zien. Ik had de eerste echo met 9 weken, en daar was duidelijk alles te zien.
  Succes!


  Marie80
  Bijdrager
  #4446409 Quote

  Mijn eerst echo was toen ik 6 weken was en ik zag al heel goed het hartje kloppen en de vrucht zak en de embryo ,,,, maar denk heel posetief meid knuff marie

  #4446762 Quote

  Mijn eerste echo was met 7 weken en het was niet meer dan een sperzieboon…maar volgens mij is het voor die tijd helemaal heel moeilijk te zien hoe of wat…Zou rustig afwachten tot de volgende echo..mijn tweede was met 11 weken en dan kan je al echt zien dat het een klein mensje word….

  #4447284 Quote

  Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was van de 2de in augustus toen kreeg ik gelijk een echo om te kijken hoever ik was! Toen zagen we ook zowat niks alleen een rondje met een heel klein stipje was bijna niet te zien. 2 wk later weer een echo en toen een duidelijk beeld met een knipperend hartje. Ben 6 weken geleden bevallen van mijn 2de zoon.

  Succes Liefs RH

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen