Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1690934 Ja Ja Het Is Bijna Zover

 • Auteur
  Berichten
 • #2696936

  ik hoor eigenlijk in bed te liggen nu, maar ik kan de slaap echt niet vatten. m’n keel zit nog altijd potdicht en kan amper praten. wel lekker rustig zou je denken hahaha! verder nog steeds strontverkouden, dus beter worden voor de bevalling zit er echt niet in.

  maar goed, morgen is het echt zover en word ik ingeleid. ik ben niet bang of zenuwachtig, ik laat het allemaal wel op me af komen. daarbij weet ik nog wel hoe weeën voelen, maar ik weet ook dat ik een ruggeprik krijg dus ik denk dat ik het, ondanks dat ik nog zo ziek ben, het wel aan kan.

  heb het vandaag lekker rustig aan gedaan, heb nog een uurtje geslapen vanmiddag samen met m’n zoon maar werd door een boel mensen wakker gebeld en gesmst, anders had ik de hele middag wel geslapen. nu ligt manlief te snurken als een debiel, dus ja, echt rustgevend is dat ook niet.

  m’n moeder komt morgen ook, wil haar er graag bij hebben net als de vorige keer. m’n schoonmoeder komt op m’n zoon passen dus dat scheelt ook weer. morgenvroeg om 7 uur moet ik eerst met de verloskamers bellen, en als er dan plek is word ik om half 8 verwacht. spannend vind ik het wel, maar ik hoop vooral dat het een beetje op schiet en nu een ‘normale’ bevalling mag mee maken.

  nou goed, ik drink nog een grote beker melk, kijk nog even naar het darten en ga dan proberen de binnenkant van m’n ogen te bekijken. jullie zien het wel als onze zoon geboren is, voor degenen die ook aan de beurt zijn, succes!!

  #4446288 Quote

  heel veel succes!!

  #4446294 Quote

  Heel veel succes morgen.

  #4446303 Quote

  Veel succes en ik hoop dat er plek is!

  Enne misschien een overbodige tip, maar zet het geluid van je telefoon uit als je gaat rusten.

  Ik ben benieuwd!

  Gr Ilse

  #4446329 Quote

  Spannend!!!!!! Heel veel succes vandaag!

  #4446369 Quote

  veel suc6 vandaag


  ChaBas
  Bijdrager
  #4446384 Quote

  succes!!!!!!!

  #4446419 Quote

  hoi hoi ook vanuit juli heel veel succes!!! misschien is je zoon nu al wel geboren, in dat geval hoop ik dat je goed kunt genieten van je zoon!!!

  groetjes marijke

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen