Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1691053 Wanneer Alles Wassen

 • Auteur
  Berichten
 • #2697055

  wanneer is het beste om alle kleertjes ed te gaan wassen? ik moet nu nog 11 weken, maar ben erg benieuwd wanneer andere dit gaan doen/ hebben gedaan.
  ik wil alles in de eerste week van mijn verlof (stop 6weken voor de uitgerekende datum) gaan wassen en klaar te maken.

  #4446413 Quote

  Ik heb het allemaal al gewassen. Meer omdat het allemaal in onze kleren kast lag (had er speciaal ruimte voor gemaakt) en nu dus op ukkies eigen kamertje in de kast 😀
  Ik denk dat ieder zo zijn eigen voorkeur heeft voor wanneer de kleertjes gewassen worden.

  #4446421 Quote

  dat ligt helemaal wat je zelf fijn vind, wij hebben vorige week alles gewassen omdat ik niet helemaal waterdicht ben zeg maar.
  ik wilde het allemaal klaar hebben voor het geval dat natuurlijk.
  het kan geen kwaad als de kleren langer in de kast liggen, je eigen kleren haal je ook niet allemaal uit de kast om ze te wassen na zoveel weken.
  wel zou je voor de geur een paar geurbuiltjes erbij kunnen doen. ik heb dat ook gedaan en je hebt ze ook van zwitsal, heerlijk. ik hou van de geur van zwitsal. ga vaak even naar het kamertje, doe een laatje open en ruik even hahaha zo lekker ruikt dat!!!!


  Zeeuwse mama
  Bijdrager
  #4446428 Quote

  Ik moet ook nog een kleine 11 weken, maar heb gisteren alles gewassen en ga het zo strijken. Vertederend weer al die kleine kleertjes. Idd, lekker met een paar geurbuiltjes van Zwitsal in de kast leggen!! Mmmmm

  #4446448 Quote

  oke, dus ik kan ze al best gaan wassen 🙂 zit mezelf nl al weken in te houden om het te gaan doen (bloos, maar vast erg herkenbaar).
  het kamertje is al helemaal klaar en op echt een paar kleine dingetjes na is alles al in huis voor de kleine. vind het zo leuk om af en toen er lekker mee bezig te zijn.
  geurbuiltjes heb ik al in de lades liggen omdat het in het begin zo nieuw rook in die kamer, gelukkig is die lucht er nu wel uit en staat het raam er bijna altijd open.
  het worden wel een hoop kleine wasjes denk ik, we hebben veel felle kleuren die ik niet bij elkaar durf te doen.
  *ik ga lekker de wasmachine aan zetten* XD

  #4446511 Quote

  Mooi joh!! Veel plezier met je mini kleertjes 🙂
  is zo geweldig dat in je handen te hebben en dan te denken dat er zo een kleine frummel die aan zal hebben. 🙂

  #4446522 Quote

  het s geweldig dat allemaal te zien en te doen!ik moet nog 7 weken en heb het een week of 5 geleden gedaan, aangezien k veel rugpijn heb had ik zoiets van, nu kan ik het nog zelf!
  Veel plezier met wassen en sttrijken!!

  #4446842 Quote

  Ik heb ook alles al gewassen, paar weekjes geleden. De kamer is nu helemaal af.. Begin nu te twijfelen wanneer ik mijn zh tas klaar zal gaan maken. Ik denk over een week of 3, dan is het nog maar 3 weken….


  serietje
  Bijdrager
  #4447141 Quote

  Ik heb laatst al even een afvink lijstje gemaakt, wat moet ik nog aanschaffen en doen…
  Het wassen en het klaar maken van de tas voor het ziekenhuis stel ik uit tot mijn verlof, maar dat is over een kleine 3 weken al. Wat gaat het allemaal snel he?!
  Voor we het weten bevallen de eerste mammies al, leuk leuk leuk! En spannend natuurlijk!
  Stiekem vind ik het nog wel leuk zo’n klein ukkie in m’n buik, nu nog helemaal van mij en nog tijd om lekker te slapen en te genieten met ons drietjes, voor ik het weet is ukkie er en is het weer een heel gevlieg, maar wel een leuk en lekker gevlieg natuurlijk!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen