Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1691136 Schoonmaken En Water Gaan Niet Samen Hier

 • Auteur
  Berichten
 • #2697138

  Mijn schoonmaakster kon vandaag niet komen maar gezien we visite krijgen morgen moest het huis wel schoon en dacht ik: Ik doe dat wel even…
  Maar ik ga dus nooit meer schoonmaken in mijn zwangerschap…

  Was dus vergeten dat de emmer nog onder de kraan stond en dat de kraan nog wagenwijd open stond. Was ondertussen de kattenharen van de bank halen kwam terug in de keuken en half de vloer stond blank… was niet echt leuk! Dacht ik eindelijk alles opgedweild te hebben trek ik de keukenla open om een schaar te pakken voor een draadje wegknippen staat dat ook helemaal onderwater.

  Ik de bestekbak eruit gevist maar weer een deel van de vloer nat. Kon ik dus weer overnieuw beginnen… Nu helemaal kapot en van alle kanten uitgelachen.
  Heb dus echt last van zwangerschaps alzheimer.

  Nu echt last van mijn rug en moet nog gaan koken ook… PFFFFFFFF heb het helemaal gehad vandaag

  #4446544 Quote

  Wat een luxe om een schoonmaakster te hebben hahhaha. Ik heb vorig jaar in week 40 van mijn zwangerschap nog even 14 volle emmers uit de kelder moeten dweilen vanwege een hoosbui. Dus kan me voorstellen dat je gebroken bent. Weet nog precies hoe kapot ik ’s avonds was.

  #4446551 Quote

  Nou ja we hebben een hele lieve overbuurvrouw die 2 uurtjes in de week even komt helpen. Ik heb teveel last van mijn bekken om het zelf te doen. Maar ja als ze niet kan komen en er wel visite komt moet het huis wel op orde zijn. En tja het is ook gewoon een leer voor de volgende keer om een openstaande kraan niet alleen te laten hahaha


  juudje86
  Bijdrager
  #4446595 Quote

  Leuk he, die zwangerschaps ahlzheimer?
  Ben al 1,5 week mijn sleutels kwijt, en geen idee wanneer ik ze voor het laatst heb gezien….
  Normaal raak ik niets kwijt.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen