Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1691183 Vertellen

 • Auteur
  Berichten
 • #2697185

  Hier en daar zag ik al iets staan over meiden die al iets verteld hebben aan hun directe omgeving….

  Wel leuk om dat in 1 topic te hebben, om zo verschil te kunnen zien….

  Om maar van wal te steken, wij zeiden toen we er achter kwamen dat we zwanger waren… nou we vertellen het met de verjaardag van onze zoon…. zijn dan 10 en halve week….

  Maar weet ook dat we begonnen zijn met vertellen van onze vorige zwangerschap na de goeie echo met 7 weken…. Ik brand van verlangen om het grote nieuws naar buiten te brengen…. maarja beloofd is beloofd….
  Kan mn buikje al haast niet meer inhouden, bij mn zoon was ik in de herfst zwanger (begin) dus kon het verhullen onder een trui, maarja op mn werk is et heel erg warm dus een tshirt is wel nodig…. En aangezien het al mei is, draag je toch niet echt meer dikke kleren…. Dus zei gisteren tegen mn lief, als mn buikie doorzet als dit, dan lukt het echt niet hoor om het zolang verborgen te houden…. Nou zegt ie laten we eerst de echo volgende week maar even afwachten dan weten we of we 7week of 11 zijn en beslissen dan wel opnieuw… Maargoed ga echt uit van nu 6+2 dus dan 7+1, maar als alles goed lijkt mag familie en vriendinnen het van mij wel weten, dan zijn ze er in elk geval ook voor je als het niet goed gaat….

  Hoe voelen jullie dat?

  #4446540 Quote

  Ja moeilijk he om dit geweldige nieuws niet te kunnen delen??
  Een paar zeer goede vriendinnen waren op de hoogte van ons clomid gebruik, ja ik moest dat ook ‘kwijt’. Ik heb hen dan ook meteen afgelopen dinsdag ingelicht. Zij staan verder van onze ouders af en vertellen echt niets door.
  Maar ja, wij zeiden ook, ‘vaderdag!’ dan zijn we bijna 11 weken….maar ik denk ook niet dat wij dat gaan redden-:) Het is onze derde, ben wel slank maar ik denk dat het weer sneller gaat groeien dan bij de tweede haha!
  Dus nu hebben we afgesproken na de eerste echo, dan zijn we tussen de 7-8 weken, onze ouders in te lichten en na de 11-12 weken gaan we het uitschreeuwen!

  Voor nu weten jullie ons grootste geheim!


  Rbvh
  Bijdrager
  #4446592 Quote

  Hoi,

  We hebben het ook al vertelt tegen de ouders en broers en zussen. Ook heb ik het tegen mijn baas al wel gezegt aangezien ik nogal zwaar lichamelijk werk doe.

  zou het ook graag aan iedereen willen vertellen maar wacht toch de echo nog af. Als die goed is willen we het aan de rest op mijn verjaardag vertellen. We hebben een shirtje van ons dochtertje met de tekst ” straks speel ik niet meer in mijn ( op de achterkant een eendje ) ”

  succes.

  x

  #4446673 Quote

  Leuk Renske!


  Angell82
  Bijdrager
  #4446782 Quote

  hey meiden..

  wij hebben het alleen nog maar onze beste vrienden verteld omdat die alles wisten van de behandelingen voor IUI..
  dus hun hebben wij het verteld..
  onze ouders komen later aan bod we hebben nog geen idee wanneer waarschijnlijk na de 1e echo zodat we meer het gevoel hebben dat het goed zit.

  p.s. hebben jullie moeders voor moeders al ingeschakeld?

  xxx

  #4446813 Quote

  Jup we zijn al een week in et kannetje aan et plassen, ga straks mn flessen wisselen….
  Ga straks naar 2 vriendinnen toe (ivm en verjaardag… )
  hoop zo dat het lukt om mn mond te houden….

  #4446824 Quote

  Helaas ik mag niet meedoen omdat ik bij mijn eerste een bloedtransfusie heb gehad.
  Voor de zekerheid van de week nog eens gebeld.
  Helaas, ik had het graag gedaan!

  #4447573 Quote

  Ik ga proberen te wachten tot 12 weken of na de eerste echo.. Maar vind het zo moeilijk wil het nu al van de daken schreeuwen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct