Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1691465 Weer Terug

 • Auteur
  Berichten
 • #2697467

  Hallo dames,

  Wij zijn weer terug van weggeweest. Even lekker een weekje in de Ardennen bij Spa geweest. Heerlijk gewandeld en leuke dingen gedaan.
  Jammer genoeg werd zoonlief ziek. Hoge koorts en daarna vlekjes, de 6e ziekte dus. Vandaag is hij weer vrolijk en zijn de meeste vlekjes weg.
  En ik heb al 2 weken last van diarree, dus bij de huisarts geweest en daar bleek na tests dat ik een of andere schimmel heb, die je niet kunt behandelen als je zwanger bent! Morgen een afspraak bij de huisarts en gyn, dus dan hoop ik meer te weten te komen.
  Vandaag heerlijk moederdag, ik ben al goed verwent door de kids en manlief en het is heerlijk weer. Een hele fijne dag vandaag.

  liefs monemiekje

  #4446817 Quote

  Hee meid,

  Wat klinkt dat zalig, eem weekje Ardennen, heerlijk! Wat naar dat jullie zoontje ziek werd, gelukkig is het vandaag weer wat beter….Ach, zo zielig!
  Ik hoop voor je dat je morgen meer te weten komt want niet naar de wc kunnen is niet fijn maar diarree ook niet. Sterkte!

  Fijne moederdag! Lekker genieten! Liefs Lynn.

  #4446820 Quote

  Ik zag ook op het ud-lijstje dat je morgen je echo hebt?? Heel veel plezier, laat je even weten hoe het is geweest?

  Liefs Lynn.

  #4446823 Quote

  Fijn even lekker weg geweest. Hoop dat er toch iets gedaan kan worden aan de schimmel. Dat het minder wordt. Succes morgen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct