Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1691840 Wauw Onverwachts Een Echo

 • Auteur
  Berichten
 • #2697842

  Vanochtend moest ik voor een gesprek over de combinatietest naar het ziekenhuis en ik was helemaal verbaast dat er vooraf een echo werd gemaakt. Wauw, wat mooi! We zagen nu echt een kindje en het bewoog. Er zwaaide een armpje heen en weer en je kon al goed de contouren van zijn/haar gezichtje zien. We hebben ook even het hartje gehoord.
  Volgende week maandag vind de nekplooimeting plaats dus dan mogen we weer kijken naar onze spruit. Ik vraag me alleen af waarom ik die combinatietest laat doen….. Voelde me gezien mijn leeftijd een beetje verplicht denk ik. Nu denk ik stiekem: ik ga dat onderzoek doen want dan mag ik nog een keertje kijken naar mijn uk want wat de uitslag ook is: dit kindje is zo ontzettend welkom!

  #4447195 Quote

  Wat mooi! Spannend he maar voor jou onverwachts even spieken! Ik doe de test ook, ik vind het lastig maar mn gevoel zegt: doen! dus ik doe t maar… Blijft een lastig iets.

  #4447205 Quote

  Wat fijn dat je even hebt kunnen spieken. Helemaal omdat je het niet verwacht had. En dan al bijna weer. Lekker genieten!!!

  #4447208 Quote

  Hoi Charlotje,

  Het is idd erg lastig, vond het ontzettend spannend en zal duizend doden sterven als de uitslag komt maar nu ik het gesprek heb gehad en mijn 2e echo ben ik er van overtuigd dat wat er ook uitkomt mijn kindje heel erg welkom is. Ik ben 38 dus hoe dan ook is voor mijn het risico hoger dan bij iemand van 20. Feit blijft dat de kans 50-50 is en de test geen zekerheid geeft. Bij een slechte uitslag ga ik geen verder onderzoek doen omdat de kans op een miskraam dan veel groter is. Mag er bij de test echt slecht nieuws komen dan zien we dan wel weer. Voorlopig voelt alles goed en we hebben al een neusje gezien dus dat is ook al een goed teken.
  Sterkte met de test en de beslissingen die je hierover neemt.

  Gr, Annet

  #4447214 Quote

  Wat fijn dat jullie nog even mochten spieken naar je ukkie, altijd weer bijzonder 🙂

  Liefs Lynn.

  #4447243 Quote

  Oh wat cool haha een onverwachte echo! Eeeeenig!

  En ja combinatie test, ik ga ervan uit dat alles goed is. Nd die extra echo ook wel fijn!

  Liefs

  #4447327 Quote

  Leuk hé, zo’n verrassing! Fijn hoor alles goed, gefeliciteerd!

  #4447351 Quote

  Wat leuk dat je even mocht spieken in de buik. Het blijft bijzonder.
  Wij doen de combinatietest ook. Vind het een prettig idee en het geeft mij een geruststelling (ervan uitgaande dat het dan goed is).
  2 jaar geleden is ons kindje halverwege de zwangerschap overleden, en er is nooit een oorzaak gevonden. Op deze manier krijg ik wat rust.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct