Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1691896 Wat Ben Jij Echt Zatde Klaagbank Voor Iedereen

 • Auteur
  Berichten
 • #2697898

  Het is duidelijk dat voor bijna iedereen inmiddels de laatste loodjes zijn begonnen. Als het je nog niet de keel uithangt, gaat het niet lang meer duren.

  Wat irriteert je nu het meest aan je zwangerschap?

  #4447250 Quote

  Voor mij geldt dat ik verrot slecht slaap omdat mijn schaambot pijn doet als mn bekken niet gelijk staat. Ik baal dat ik niet meer kan bukken als ik iets op de grond nodig heb, zoals mijn tas.

  Ik baal van het feit dat ik mijn autostoel niet meer zelf kan aanpassen nog fatsoenlijk in mn auto kan stappen.

  Ik word strontziek van het feit dat ik niet langer dan een uur op een stoel kan zitten zonder dat mn billen gevoelloos worden en mijn bekken gevoelig.


  loontje30
  Bijdrager
  #4447257 Quote

  Ik ben het zat dat mn buik zo in de weg zit en dat ik helemaal niet meer soepel kan bewegen, ik doe over 10x zo lang over alles en met pijn en moeite Pff..
  Als ik iets eet of drink, komt het in zuur weer naar boven bah.
  Heb de hele dag harde buiken en ik denk op meerdere momenten voor weeën.
  Dan nog de onzekerheid, zou het wel goed zijn allemaal, en zijn de pijntjes normaal..
  Ik geniet er ook van hoor, het is niet allemaal kommer en kwel 🙂

  #4447353 Quote

  Valt tegen: de misselijkheid en overgeven op het moment. Hou weinig binnen. Ondanks zetpillen. Vrijdag bij controle met vk maar weer eens naar voren brengen.
  Ben de hele dag doodmoe en ’s nachts doe ik haast geen oog dicht.
  Onwijs veel pijn in mijn bekken waardoor mijn vriend me regelmatig moet helpen bij aan/uit kleden.
  Heb een lage bloeddruk en laag hb waardoor ik regelmatig duizelig ben en tegen het flauwvallen aan zit.
  De opmerkingen van mensen van: goh je hoeft zeker niet lang meer terwijl ik nog 8 weken moet.

  Valt mee: heb een lieve overbuurvrouw die helpt met schoonmaken van het huis.
  Mijn mannetje die toch heel meelevend is en zoveel mogelijk probeert te helpen.
  De bewegingen in mijn buik van ukkie.
  Nog maar 4 daagjes werken en dan gaat mijn verlof in.

  #4447382 Quote

  Wat ook vervelend is dat mijn vriend moet kijken of ik me van onder wel goed geschoren heb omdat ik het zelf niet meer kan zien.
  Of dat we bijna geen sex meer hebben. Hadden voorheen bijna elke dag wel sex en nu nog maar 1x in de 2 weken ofzo als ik beetje mazzel/ geluk heb want hij is bang dat hij de kleine wat aandoet.
  En ik mis mijn filet american en medium biefstuk

  #4447385 Quote

  Ik ben me hele zwangerschap zat!!! Lig al weken op bed, met bedrust… Op het moment voel ik me mishandeld…Alles doet me zeer, zware bekkeninstabiliteit, harde buiken wat al bijna een keer voorweeen waren geworden…Kan niet wachten totdat deze drabber geboren is, zodat ik zelf een keer kan genieten.

  #4447386 Quote

  Ohhhh ja, aanvulling!! Wat is slapen tegenwoordig nog!!??? Lig al weken wakker, is het niet van de pijn is het wel niet die kleine ukkie aan het voetballen is. Kan niet op me zij liggen vanwege de pijn, kan niet op me rug liggen vanwege me maag, kan niet op de buik liggen omdat die buik in de weg ligt!! Dus laat het maar snel 4juli worden dan ben ik 37 weken en dan word ik ingeleid!!

  BTW
  wat heerlijk om te lezen dat ik niet de enige ben die het zat is. Soms durf ik hier niets meer te zeggen.

  #4447387 Quote

  ik voel me eigenlijk heel goed! ik heb ook 28 wkn gespuugd en nu met die pillen is dat weg dus ik geniet. en ik moet er nu nog wel om lachen dat ik me sokken bijna niet meer zelf aan kan doen. maar voor de rest doe ik alles nog. afgelopen weekend 2 dagen volop geklust in de kinderkamer dus die is af. en afgelopen week op vakantie geweest en daar nog ruim 30 km gefietst oke dat was net eff een stukkie te ver maar na een uurtje zitten was ik er weer helemaal. en ben toch ookal 33 wkn! en MARLOESDD: voor het scheren ik heb een spiegel gekocht werkt super en kwa sex ja dat is bij mij in de hele zwangerschap maar 4 keer geweest. ik was gewoon te ziek er voor en nu te dik en voelen we er ons allebij niet zo lekker meer bij. ik heb zoiets komt wel weer na de bevalling dat mis ik ook niet zo. ik mis wel mijn biefstuk en filet en carpacio maar voor de rest voel ik me top!

  #4447401 Quote

  Ik heb niet echt klachten, alleen dat ik niets meer pas…en om het nog maar eens naar boven te brengen, de seks, helemaal niets meer. Vind het helemaal niet meer prettig als mijn vent aan me zit en als dan ook die kleine nog gaat bewegen ben ik natuurlijk compleet afgeleid. Hopelijk komt de zin weer een beetje terug als die kleine er is. Bovendien vindt ik het vervelender voor mijn man dan voor mezelf.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct