Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1691907 Ontzwangeren

 • Auteur
  Berichten
 • #2697909

  Nou het echte ontzwangeren is begonnen hoor!! Ik ben gisteren dan eindelijk ongesteld geworden! 11 weken na bevalling mag dat ook wel haha. En doordat het zolang heeft geduurd is het enorm heftig zeg! Pfff ik heb de kraamverbanden maar van zolder gehaald, kan het bijna niet aan! Stond vanavond onder de douche en het was net of niet kon stoppen met plassen, het liep zo door! (sorry voor de details;-))

  Ook is de haaruitval begonnen. Hele trossen komen los. Je kan er een pruik van maken haha. Dit is tenminste iets waar ik blij mee ben! Het is irritant maar o zo nodig! Had me toch een bos, echt niet leuk meer. Kon er niks meer mee.

  Ook ben ik niet meer zo labiel als die eerste weken. Erg fijn, kan weer gewoon tv kijken zonder te moeten huilen om een natuurreclame haha.

  Kortom de oude ik komt weer tevoorschijn!!! En het is een heerlijk gevoel!!! Ook mn man vind het erg fijn haha.;-)

  Ik wou het even delen.;-)
  Liefs ciomama

  #4447289 Quote

  Mijn lijf reageert goed op de pil, nog eentje voor de stopweek en weer netjes ongesteld. En bij behorende vreetbuien. Helaas! Haha. Mijn haar valt nog niet uit, niet meer dan anders eigenlijk. Maar mijn bos krullen mag wel iets minder.

  Fijn dat je oude ik er weer is!

  #4447320 Quote

  Haha, ja wat het huilen betreft, bij mij is nu ook zowat alles wat uitgezonden wordt emo-tv.

  Ik realiseert me nu wel dat bij ons ok het kraamverband al richting zolder verhuist is. Zal dus maar een zakje naar beneden halen 🙂

  #4447447 Quote

  horen vreetbuien ook bij ontzwangeren ??? Ik geef wel borstvoeding. Ik heb continu trek in van alles (vooral ongezonde dingen :S)

  #4447479 Quote

  Hoi, hier ook vreten dat ik kan en idd ongezonde dingen gaan er prima in. Maar nu kom ik niks aan omdat ik borstvoeding nog geef middels kolven. Maar maak mij wel zorgen voor als ik stop, nu ben ik op vakantie, maar volgende week ga ik streng zijn, wel goed eten maar gezond

  Verder nog geen ontzwangeringsverschijnselen van o.a haaruitval. Menstrueren ook nog niet.

  X

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct