Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1692004 Ppff Hoop Gedoe

 • Auteur
  Berichten

 • ChaBas
  Bijdrager
  #2698006

  zo ben ik weer effe na een kleine week niets te laten horen… gister weer hoop gedoe gehad… naar de verloskundige geweest… en gevraagd of ze eventueel mij eerder kunnen inleiden (omdat mijn ziekenhuis dat niet doet) want ik zit hier nu echt thuis gekluisterd.. ik kan geen kant meer op.. en zelfs het huishouden lukt mijn niet meer… te dikke voeten zo erg dat ze zelfs blauw worden… en ook dikke vingeren zo erg dat ik geeneens met moederdag mijn kadotje bij de kassa voor mijn moeder kon vasthouden… (was een simpel leuk plantje) maar goed… ziekehuis zegt nee sorry wij zien niets aan jouw waardoor we je kunnen verlossen van de pijn… mmaarr!!!! we zien wel eens spoor van eiwitte in je urine.. dus hier morgen(vandaag dus) effe 2 jerrykanne vol piesse en morgen (woensdag) effe inleveren en vrijdag de uitslag…. iedereen zegt tegen mij waarom houden ze je niet moet je kijken hoe je erbij loopt.. (kan geen schoenen meer aan.. dus loop ik heen en weer op sloffen… schaam me rot.. ben het echt zat.. enne die ene week maakt mij ook niets meer uit.. ben volgende week uitgerekend.. ppffff…. wat een gedoe…..

  #4447379 Quote

  dat is echt balen zeker als je niks meer kunt hopen dat ze toch iets willen doen voor je maar eerder inleiden doen ze meestal alleen als er iets is met de baby en anders niet zo makkelijk


  ChaBas
  Bijdrager
  #4447442 Quote

  maja ik probee nu maar met koud compresse op mijn voeten te doen… en dan voorzichtig vast binden met een theedoek en dan pootjes omhoog… kijken of het allicht een verlichtng geeft….

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct