Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1692135 Echos

 • Auteur
  Berichten

 • muppet1903
  Bijdrager
  #2698137

  hey meiden

  wanneer krijgen jullie de termijn echo?
  ik moet hier echt wachten tot 9 weken. en dat na 3 miskramen. word er niet zekerder van maar ja ze zeggen dat het toch geen zekerheid met zich mee brengt het kan gewoon fout gaan in de eerste 3 maanden. of je nu een vroege of normale termijn echo hebt. dus ik moet gewoon afwachten. helaas.

  ik mag dus pas komen op maandag 4 juni.
  wat duurt wachten dan lang he als je op zoiets “groots” zit te wachten.

  groetjes muppet

  #4447512 Quote

  Hoi!

  Ja ik hoor ook zeer verschillende verhalen! Het ene ziekenhuis laat je wachten terwijl je bij een ander meteen mag komen. Maar als jij drie miskramen hebt gehad mag je toch wel eerder dan negen weken??? Juist door die miskramen zou je zeggen!
  Maar ik weet van mijn vorige zwangerschappen, dat ik ook pas een eerste echo had met 9 weken….en daarna rond de 12 nog een voor de termijn.
  Nu zat ik in de mm, heb een ronde Clomid gebruikt, en nu krijg ik een echo tussen de 7 en 8ste week. Iets eerder dus maar kan je zeggen, dat duurt ook veel te lang!!! Ik mag 1 juni.

  Nou meid, helaas ook hier weer dat wachten, dacht dat ik er vanaf was na het zwanger worden forum, maar niets is minder waar helaas-:(

  Liefs

  #4447513 Quote

  Oh en ik ga je even goed in de uitrekenlijst zetten.


  muppet1903
  Bijdrager
  #4447527 Quote

  had ik het niet goed gedaan? sorry!

  #4447528 Quote

  Ik hoor het donderdag, als het goed is kunnen we afspraak maken volgende week voor wanneer we ongeveer 12 weken zijn…. maar het kan dus zijn dat dat volgende week is kan ook nog 5 weken duren… ga maar uit van et laatst hihi!

  #4447533 Quote

  Geen sorry! -:)
  Ik heb je er alleen nu onder gezet ipv ernaast.
  Zo heeft iedereen 1 regel met alles erachteraan.

  Liefs

  #4447639 Quote

  Muppet, ik ben van het september forum. Wat raar dat je niet eerder mag ondanks je eerdere miskramen. Ik heb 1 missed abortion gehad en had recht op een vroege echo alleen maar voor mijn eigen gevoel. Heb dat ook zeker gedaan heb zelfs 2 vroege echo’s gehad (1 zelf moeten betalen) en toen de termijnecho. Succes met afwachten. En voor alle dames die moeten wachten het is het waard. Succes met jullie zwangerschappen.


  LauraK1990
  Bijdrager
  #4447684 Quote

  HoiHoi,

  Ik heb met 7 weken al een echo gehad, omdat ik het een niet geplande zwangerschap was, en ik erg bezorgd was of alles wel goed ging. Heel vreemd dat je dan zoo lang moet wachten!!

  #4447713 Quote

  Het verbaasd me dat je moet wachten tot 9 weken. Ik heb een bbz en missed abortion gehad binnen een half jaar. Daarom krijg ik met 7 weken een echo. In ziekenhuis Bronovo is het protocol dat je al na één miskraam een vervroegde echo krijgt. Ik zou niet kunnen wachten tot 9 weken; wachten tot 7 is al erg.

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct