Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1692171 Korstjes Geven Of Niet En Uit Beker Drinken

 • Auteur
  Berichten

 • cass85
  Bijdrager
  #2698173

  Evy wilt sinds een paar weken echt geen korstjes meer eten. Ze eet het brood rond de korstjes op. Voorheen at ze altijd de korstjes op. Is dat iets tijdelijks of zou ze het echt niet lekker vinden?
  Moet ik haar korstjes blijven geven, of een tijdje weglaten?
  Heeft iemand er ervaring mee?

  Verder weigert Evy uit een beker te drinken dus het oefenen blijft hier nog even uit. Balen… Hopelijk vindt ze de beker binnenkort wel interessant. Nu duwt ze hem echt weg of zit met haar handen in de beker…

  #4447523 Quote

  alicia wil ook haar korstjes niet. ’s ochtends geef ik 2 boterhammen. maar eerst moet ze van 1 de korstjes op eten voor ze de 2e krijgt. en bij de 2e doe ik de korstjes als ze die niet op eet weer op haar bord en zet die op tafel. en na kwartier zijn alsnog de korstjes op.
  het is echt een periode dat ze uittesten hoe ver ze kunnen gaan.

  dat drinken uit een beker komt nog wel joh! heb je ook al een andere beker geprobeerd. eentje met vrolijke kleurtjes? of een tuitbeker en dan de tuit eraf gedraaid?

  #4447612 Quote

  gewoon korstjes aan blijven bieden, zeker geen issue van maken komt vanzelf wel goed. en beker ook blijven proberen, of idd andere beker proberen soms willen ze wel uit het een maar niet uit een ander drinken


  cass85
  Bijdrager
  #4447664 Quote

  Vanochtend had ik evy theeworst op haar brood gedaan en dan ook de korstjes meegesmeerd. Ze heeft echt alles verorbert! (ofzoiets)

  Misschien dat ik inderdaad een andere beker moet gebruiken. Ik zal het eens proberen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct