Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #2698990

  Hoi,

  Noëlle ging altijd na de fles van 7 uur weer naar bed en sliep dan tot 9-10 uur. Heerlijk voor papa en mama 🙂
  Maar sins anderhalve week gaat ze niet meer slapen. Is ze heel vrolijk in bed en maar aan het kletsen en doen en als het muziekje is afgelopen dan begint ze te gillen/huilen en wil niet meer slapen. Nu gaan we er om 7 uur maar uit en dan gaat ze om een uur of 10 als ze in de oogjes wrijft uurtje naar bed en dan tegen half 1 weer tot ongeveer 14.30/15.00 uur. Daar waar ze eerst van 12-15 zeker sliep.
  en s’avonds ging ze altijd om 19 uur naar bed maar de laatste week is ze zo goed wakker en goed te pas dat het ook vaak wel 19.30-20.00 uur word.

  Volgens de gastouder hoorde dit en was het verstandig om gewoon het ritme van Noëlle te volgen. Dit doen we ook maar vond de oude tijden wel zo prettig 🙁 Vooral als ik late dienst heb gehad en dan weer vroeg eruit moet.
  Maar goed ze doet het goed en is een vrolijk ding.


  moi87
  Lid
  #4448610 Quote

  ik denk dat noelle haar slaapjes aan het verleggen is en een ander ritme aan te zoeken is, gewoon met je kindje mee gaan zou ik zeggen.
  succes

  #4448639 Quote

  Het ritme wat je nu beschrijft hebben wij met Jochem vanaf het begin dat hij doorsliep. Wij zijn er nu wel aangewent dat hij s’morgens tussen 6 en 7 komt. Het was in het begin best ff wennen en ook aanpassen voor ons. Soms heeft hij een uitschieter dat hij pas half 8 wakker word en is dit uitslapen voor ons 🙂

  #4449028 Quote

  we gaan er ook in mee, maar het is zo plots en effe wennen.
  We hebben ook geluk gehad dat we al die tijd haar weer lekker terug hebben kunnen leggen 🙂

  #4450576 Quote

  Mijn zoontje heeft dit ook sinds een paar weken. Hij lijkt een vast ritme te zoeken. hij is nu om half acht wakker drinkt zijn fles en speelt tot negen uur en slaapt dan weer een uurtje. Om een uur gaat hij,weer naar bed en slaapt ander half uur tot twee uur. Voor heen sliep hij van half vijf tot vijf nog maar dat wil hij niet meer. S avonds wil hij ook pas om acht uur naar bed i.p.v zeven uur

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct