Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1695700 3 Januari

 • Auteur
  Berichten
 • #2701702

  Ook ik wil me aanmelden bij de januari 2013 mama club. Vandaag ben ik bijna negen weken zwanger. Zwanger met een dubbel gevoel. Vandaag is het zes weken geleden dat mijn vader plotseling overleed. Dankbaar voor dit kleine wonder en intens verdrietig dat mijn lieve vader er niet meer is en dat hij ons derde kindje nooit zal leren kennen. Ik hoop steun te vinden op dit forum.

  #4451062 Quote

  Hai welkom!!

  En gecondoleerd! Jeetje wat is dat zwaar en zeker een dubbel gevoel.
  Ik heb bij mijn zoontje die nu 2 is, 2 maanden voordat ik moest bevallen mijn schoonmoeder verloren. Het zou haar 1e kleinkind zijn dus ook erg zwaar geweest. Voor ons een klein lichtpuntje dat we mijn hele zwangerschap heel intens met haar beleeft hebben. Maar ze mocht de eindstreep niet meemaken.

  Ik hoop dat je straks de kracht weer vindt om ook van jullie 3de wondertje te genieten. En dat je hier de steun vindt die je nodig hebt.
  Oja vergeet je bijna te feliciteren.

  X Susan

  #4451105 Quote

  heeej ,,, gecondoleerd !! wat vreselijk zeg !! toen ik bij me dochter het hartje voor het eerst hoorde sterfde op dat moment de pleeg vader van me moeder !!! dat wasook zo iets vreselijks ,,, voor jou moet het helemaal vreselijk zijn je vader !! ik geloof wel dat hij van boven met je mee kijkt !! erzal altijd een engel over je kindje waken !!! heel erg veel sterkte met de vreselijke situatie !!

  veel liefs mandy


  Rbvh
  Bijdrager
  #4451200 Quote

  Hey gecondoleerd..

  wat verschrikkelijk… ik hoop dat de zwangerschap jou wat steun geeft. hij zal in ieder geval van bovenaf waken over jullie kindjes.

  veel sterkte en ook heel veel geluk met de zwangerschap..

  liefs Renske

  #4451226 Quote

  Hey meid, gefeliciteerd met je zwangerschap en nog gecondoleerd met het overlijden van je vader… wat lijkt me dat nu zwaar! Hopelijk kun je hier lekker van je af schrijven en vind je de steun die je zoekt.

  x

  #4451381 Quote

  Jeetje wat een situatie!

  Ik weet niet goed wat ik kan zeggen, ik hoop dat je de kracht zult vinden deze zwangerschap goed te voldragen. Het is heel erg dat je vader jouw kindje nooit zal leren kennen maar ik denk ook dat hij je van boven zal helpen! En een extra beschermengeltje voorje kindje kan nooit kwaad….

  sterkte!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen