Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696039 Geboren Dilayra Op 29 05 2012

 • Auteur
  Berichten
 • #2702041

  Hallo allemaal,,,

  Ik kan me nog goed herrinneren dat ik achter de pc zat maandagavond en een update poste rond 8 uur,,,Ik zat er over na te denken hoe het was om die zelfde nacht nog te bevallen! Ik kan jullie nu vertellen,,me kleine meid is diezelfde nacht geboren!!!
  Om 10 uur avonds wat meer steken,,verlos gebeld en die zei dat het waarschijnlijk voor werk was en dat ik maar moest proberen te slapen,,uiteindelijk van alles geprobeert,,douche,kruik en niks hielp,,om 02:00 verloskundige weer gebeld dat ik het egt niet volhield,maar ze wou eigenlijk dat ik om de 5 min steken had voordat ze kwam,,uiteindelijk vroeg ze of ik dat had en ik had zoiets ik zeg maar ja dan komt ze tenminste ff kijken!! Nou uiteindelijk kwam ze om half 3,,ze zei het is niet echt regelmatig hea,en ze zei we gaan wel even kijken,,ze ging voelen en ik zat op de 5 a 6 cm ontsluiting,,we waren alle 2 heel verbaast! UIteindelijk vriendlief uit bed gehaalt en thuis de weeen opgevangen,,uiteindelijk was ik zelf helemaal uitgeput rond uurtje of 5 en bleef op de 9,5 hangen,,omdat ik uitgeput was en de weeen niet krachtig genoeg waren om te persen is besloten dat ik naar het ziekenhuis toe ging voor extra infuus om de persween op te wekken,,wat 1 ritt naar het ziekenhuis,,vermoeid en pijnlijk maar we waren er en om 05:50 begonnen me persweeen! Uiteindelijk is onze kleine meid Dilayra om 07:18 geboren met de vacuumpomp omdat haar hartslag langere poos wat langzamer klopte. Ik ben ingeknipt en diezelfde dag mochten we om half 2 weer naar huis!! Kortom 1 zeer heftige en zware bevalling voor mij gevoel maar zeer snel!!! We zijn nu 2 daagjes verder en het gaat supper! Het is allemaal wennen,,maar we zijn vooral heerlijk aan het genieten!!!
  Binnenkort zal ik nog wel wat posten,,en voor iedereen die nog moet bevallenn,,Heel veel succes en geloof vooral in je eigen kracht!!!!

  Liefsss

  #4451435 Quote

  Gefeliciteerd!

  #4451481 Quote

  ja bevallen is niet simpel helaas, maar geniet van je baby en gefeliciteerd!

  #4451496 Quote

  Van harte! Geniet ervan!

  #4451565 Quote

  Gefeliciteerd!!!

  #4451579 Quote

  gefelicteerd geniet er lekker van

  #4451588 Quote

  Gefeliciteerd!!!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen