Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696496 Ik Baal Een Beetje

 • Auteur
  Berichten
 • #2702498

  Hee meiden,

  Zoals jullie weten gaan wij a.s. woensdag trouwen! Daar hebben we uiteraard heel veel zin in maar ik baal een beetje van de weersverwachting! Ik weet dat ze de dag van morgen niet eens goed kunnen voorspellen maar als ik de berichten en de vooruitzichten moet geloven dat wordt het woensdag een grauwe, regenachtige dag! Ik baal hier echt van!

  Ik weet dat je het weer nooit in de hand hebt en we hebben er heus geen minder mooie dag om maar toch….we hebben vorig jaar April besloten om in Juni te trouwen omdat de kans op mooi weer dan groter is en kijk nou…..Het lijkt wel herfst 🙁

  Merk aan mezelf dat ik toch iet wat zenuwachtiger begin te worden en heb ook slecht geslapen maar dat zal er vast bij horen…

  Ook heb ik nog iets: heb sinds een dag of 5 net boven m’n schaambeen een trekkerig, zeurderig gevoel. Heb het met m’n gyn besproken en die zegt dat het met je bekken en banden te maken heeft omdat die 2 ukkies nu een behoorlijke groei spurt maken maar het geeft me een naar gevoel! Herkennen jullie dit gevoel misschien?

  Vandaag nog een hoop voor te bereiden op de bruiloft dus een drukke middag voor de boeg. Voel me echt een beetje teneergeslagen, weet ook niet goed waarom.

  Fijne dag! Liefs Lynn.

  #4451861 Quote

  Hoi Lynn,

  Inderdaad heel erg balen de weersvoorspellingen voor aankomende week. Vaak zijn het buien en achteraf heb je er niet eens veel last van gehad. Maar ik kan me voorstellen dat je baalt. Niet doen meid, geniet van het vooruitzicht van een mooie huwelijksdag. Of hebben jullie buiten activiteiten gepland?

  Die pijn herken ik. Af en toe heb ik ook echt steken. Dat is bandenpijn. En zoals Happy al schrijft, na veel te hebben gelopen heb ook ik er meer last van. Ik heb het afgelopen woensdag met de vk besproken en het kom door de groei van je baarmoeder. Je spieren worden opgerekt en je darmen komen een beetje in de knel. Niets om je zorgen over te maken het is juist een goed teken want dat betekent dat je ukkies lekker groeien! Ik heb het een avond zo erg gehad dat ik dacht last te hebben van een blinde darm ontsteking hihi.

  Zeg meis, laat je niet kisten door een beetje regen. Zoek wat afleiding dan ben je het vast zo weer vergeten.

  Dag aanstaande bruid!!!!! Succes met de laatste voorbereidingen.

  #4451865 Quote

  We hebben geen buiten activiteiten gepland. Wel trouwen we op een schitterende locatie met mooie rozentuinen en veel vijvers etc….zou dus heel fijn geweest zijn, als we daar mooie foto’s konden maken. Ook zouden we op de andere locatie (waar de receptie en diner is) buiten aan het water kunnen dineren mits het natuurlijk mooi weer zou zijn, dus dat valt letterlijk in het water. Nou ja, de dag zal voor ons iig niet minder bijzonder zijn! We trouwen tenslotte met z’n 4-en en niet veel mensen kunnen dat zeggen!

  Bedankt ook voor jullie reactie over die ‘pijn’….ben dus blijkbaar niet de enige die dit heeft, voel het overigens wel continu en niet alleen als ik werk en/of loop maar misschien komt dat doordat het 2 kindjes zijn?!

  Fijne dag lieverds! Liefs

  #4451876 Quote

  Hey meid,

  Oh ik snap je helemaal! Tuurlijk wil je dat t op jullie dag stralend weer is! Dan hoort een zonnetje er gewoon bij… Helemaal na de mooie dagen van de afgelopen weken. Wij zijn in april getrouwd en de jaren daarvoor was het meetal stralend die maand, maar voor onze trouwdag werd ook ineens slecht weer voorspeld. Ik balen… Maarrrr…. Geloof me: het wordt een mooie dag! Ook al regent t, het wordt jullie mooiste dag (tot straks in nov hihi!)! Probeer de weersverwachting n beetje los te laten en geniet van de voorpret!

  Die pijntjes herken ik wel en zijn normaal; je banden en je bekken! Maak je geen zorgen maar pak wel echt je rust!! Vooral deze week, je hebt je energie hard nodig!!

  Past je jurk nog goed trouwens?

  Groetjes

  #4451879 Quote

  Hai Charlotje,

  Jij ook bedankt voor je woorden! Het komt ook wel goed maar had gewoon mooi weer verwacht in Juni 😉
  We hebben vandaag en morgen nog 2 drukke dagen en dinsdag even helemaal niets. Stond eigenlijk ook vol gepland maar dat heb ik verschoven naar vandaag zodat ik dinsdag lekker kan uitrusten, het wordt woensdag toch een drukke, lange dag, vol emoties!

  Mijn jurk zit nog helemaal goed, gelukkig! Die was namelijk al helemaal klaar voordat ik zwanger werd en gelukkig zit ie bij m’n buik niet strak dus had nog wat groei mogelijkheden. Haha! Daar iig geen zorgen om!

  Liefs Lynn.

  #4451889 Quote

  Lieve Lynn,

  Probeer het weer los te laten, je hebt het zelf niet in de hand en idd het weer kunnen ze nog niet eens een paar uur voorspellen. Laat het over je heen komen! Het is z’n speciale en bijzondere dag, iedereen is er speciaal voor jullie, mooi aangekleed, goede zin, heerlijk. Geniet hiervan! Fijn dat je jurk nog goed past. Pak je rust de komende dagen,proberen andere mensen dingetjes te laten regelen en doen wat niet perse zelf hoeft, al snap ik dat je graag alles zelf wilt doen. Alvast een hele fijne dag toegewenst samen met je mannetje en twee kindjes!

  Liefs

  Ps pijntjes zijn idd ook hier herkenbaar.


  peet37
  Bijdrager
  #4451903 Quote

  Lieve Lynn,

  Helaas heb je het weer niet in de hand.
  Desondanks zul je stralen en zullen jullie en prachtige dag hebben.
  Het is natuurlijk wel fijn dat het droog is op de momenten dat je buiten bent. (foto’s en als je uit de auto stapt, enz).
  Mijn ervaring is dat je er verder geen erg in hebt wat voor weer het is.
  Wij zijn in augustus getrouwd.
  Het moment dat ik ’s ochtends bij de schoonheidsspecialiste buiten stapte, kwam het met bakken uit de hemel. Tijdnes het foto’s maken was het droog, heel even een bui, maar toen zaten we net binnen bij mij op het werk.
  Vaak heb je met wat bewolkter weer scherpere foto’s.
  Ik duim gewoon heel hard dat het droog blijft meid.
  Wat fijn dat je jurk nog past.
  Dat zal ook wel spannend geweest zijn.
  Lekker uitrusten dinsdag en alvast heel veel plezier woensdag.

  Geniet er van, want de dag vliegt voorbij.

  Liefs, Peet.

  #4451949 Quote

  Sluit me aan bij de meiden. Ik hoop en duim echt dat het droog zal zijn…. Dat is voor de foto’s zo fijn…
  Maar meid, wat zal je genieten, het is zo speciaal trouwen! Echt één van de mooiste dagen uit je leven.

  Geniet van de laatste voorbereidingen en heel veel plezier, fun, liefde op jullie dag! Maar dat moet goed komen!

  #4451956 Quote

  Hey meid!

  Balen van de weersvoorspellingen, maar misschien valt het nog wel mee. En idd een troost: wel het ‘beste’weer voor mooie foto’s!!!
  Bij ons waren de voorspellingen ook heel slecht en viel het nog reuze mee… Je weet het nooit in NL. Ik ga voor je duimen dat het meevalt!

  Super dat je je jurk nog past :-). Wordt eigenlijk wel heel nieuwsgierig!

  Probeer idd nog even rust te nemen ook vanwege je schaambeen. Woensdag wordt een drukke dag! Houdt je klachten de komende tijd wel in de gaten. Zeker ook mbt tot je werk, maar eerst genieten van de komende dagen/tijd!

  Liefs

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen