Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696503 Heel Veel Vocht Verliezen

 • Auteur
  Berichten
 • #2702505

  hee meiden,

  stond vrijdagavond bij de snackbar lekkere patatjes bestellen en ik voelde het lopen…gadsie gadsie heel veel vocht als een golf kon het ook niet ophouden…blij dat ik thuis was kon ik ff snel douchen…schoot toch ff door me hoofd heen misschien is het wel vruchtwater, het rook wel zoetig…nou ja maar ff aankijken…wel kramp na tijd…twijfel twijfel ofik de vk moest bellen…niet gedaan ik voelde de baby heel goed bewegen…zaterdag niks aan de hand en nu vanochtend met brood smeren ineens weer zo’n golf met krampen erachter aan…vreemd…weer aan twijfelen of ik de vk moet bellen…voel de baby nu ook gewoon heel goed, ze is wel wat onrustig lijkt het…kijk het ff aan wat de krampen doen…zijn niet regelmatig verder, en voelen als ongesteldheids krampen en niet als weeen. ik natuurlijk op internet kijken of je vaker zoveel afscheiding kunt verliezen maar kan er weinig over vinden…
  hebben jullie dit ook wel eens of ooit gehad..?
  maak me niet echt zorgen maar vind het gewoon vreemd omdat ik het bij vorige zwangerschap niet ken…
  fijne zondag allemaal

  #4451856 Quote

  hoi neomi, ik kan je een handje schudden, k heb het nu 2 x gehad en loop nu met inlegkruisjes rond, niet echt prettig maar dat vocht verlies is 3x niks.. Ik heb beide keren gewoon gebeld, ik zou het zekere voor het onzekere nemen ze hebben me getest of het vruchtwater was de vk ver wachtte van niet maar moet me er wel naar gedragen (niet meer zwemmen niet in bad, geen sex) dit uit voorzorg..
  Je kan beter een keer te veel bellen als te weinig als het wel vruchtwater is word je extra onder controle gehouden of het word eerder gehaald.
  Succes ermee!

  Liefs daisy

  #4451897 Quote

  ik heb ook al langere tijd verlies. dit ruikt ook zoetig en is waarschijnlijk vruchtwater. je kunt het beter laten checken, of het vw is of niet. je lichaam maakt steeds vruchtwater aan, das het probleem niet. wel moet je hiervoor rusten en je kalm houden, als je meer verliest dan je aanmaakt komt je kindje straks tekort of zelfs zonder te zitten. met alle gevolgen van dien.
  dus ook al is het niks, het is wel goed om te weten wat het is. als je je vk belt gaat deze hier serieus mee om. leg eerst een hydrofiel washandje in je onderbroek, dan kunnen ze beter zien wat het is. of probeer het op een andere manier op te vangen. als het vermoeden er is dat t vw is. wordt je naar het ziekenhuis gestuurd, daar leggen ze je aan ctg. en doen ze de varentest. doormiddel van een swap van je afscheiding.
  heel veel succes, en bel alsjeblieft!!!!
  Xx


  rollie85
  Bijdrager
  #4451910 Quote

  Hoi,
  Ik heb het zelf niet, maar ik heb begrepen dat je twee vliezen hebt. Als de buitenste breekt, kan je dan vruchtwater verliezen. Zolang die andere intact is is er volgens mij niets aan de hand. Ik zou gewoon even je verloskundige bellen, die kan het je vast zo vertellen! xx

  #4452299 Quote

  Marijke en Neomie: bij twijfel bellen. Evt. inlegkruisje bewaren als dat goed nat is. Gebroken vliezen verhogen de kans op infecties en pijn die voelt als menstuatiepijn kan duiden op weeactiviteit. Gewoon even laten onderzoeken dus.

  En Neomie, ik snap je ongerustheid. Ik heb zelf momenteel ook last van heel dunne afscheiding en heb dus ook al een keer voor niets op de onderzoekstafel gelegen. Als jij nog zo’n bezoekje nodig hebt omdat je oprechte twijfel hebt, moet je dat gewoon doen. Probeer dan idd je vocht te bewaren, zodat je dat kunt laten onderzoeken.

  Succes allebei! Groetjes van het septemberforum- (Vorige zwangerschap geeindigd met 29 weken na een week rondgelopen te hebben met de klachten die jullie beschrijven).

  #4452027 Quote

  heb gisteren dus gebeld, en moest direct op praktijk komen…het leek allemaal op vruchtwater alleen kon de vk het niet vinden…echo’s zagen er goed uit en ze had nog wel genoeg vruchtwater…dus wordt je doorgestuurd naar gyn…aan ctg gelegen en een heerlijk inwendig onderzoek gehad(auwieee)…ze kunnen het niet vinden dus mocht weer naar huis en als weer zo’n golf komt weer bellen…heel vreemd allemaal dus…maar de baby doet het goed en daar gaat het om…thanks allemaal
  xx

  #4452033 Quote

  vreemd.. Maar gelukkig is alles goed!

  Xx

  #4452050 Quote

  Hoi hoi, is vruchtwater doorzichtig of is dat ook een beetje wit, zoals afscheiding?

  #4452055 Quote

  vaag is dat he, die golven heb ik dus ook. zelfs door inlegkruisje heen, en mijn broek nat. maar ook bij mij is het allemaal raar.
  ga het weer aankaarten bij vk

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen