Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696561 Zooo Moe

 • Auteur
  Berichten

 • Vlindertje76
  Bijdrager
  #2702563

  Hoi allemaal,
  Ik ben al erg lang niet meer op het forum geweest. Ik ben continu zoooo moe. Ik kom m’n bed uit en ga na het ontbijt naar m’n werk. Na het werk eten we wat en vervolgens duik ik m’n bed in. Ik had de hoop dat dit na 12 weken wat beter zou worden. Gelukkig gaat met onze uk alles goed. Op de echo’s was het zeer bewegelijk en ook de nekplooimeting was goed (al duurde het drie kwartier voordat uk goed wilde gaan liggen….).
  Vanwege mijn gluten en lactose intolerantie was er bloed afgenomen voor een routine controle om mijn vitaminewaarden te bekijken. Helaas bleek toen dat ik heel erg laag zat in m’n vitamine B12 en ook het foliumzuur zat ver onder de normaalwaarden. Dit verklaart wel waarom ik zo moe ben. Gelukkig weet ik wel dat de uk eerst neemt wat ‘ie nodig heeft, dus daar maak ik me niet al te veel zorgen om. Nu even afwachten wat m’n huisarts in overleg met een internist hieraan willen gaan doen. Ik slik al langere tijd een hoge dosering vitamines omdat ik voor mijn zwangerschap ook al te laag zat. Nu is het nog verder gezakt 🙁
  Ik hoop maar dat ze nu voor injecties gaan. Niet fijn maar wel effectief om alles snel weer op pijl te brengen.
  Ik probeer een beetje mee te lezen op het forum en heb wel een beetje een idee wat er allemaal gebeurd. Ik hoop alleen dat jullie begrijpen dat ik niet zo actief ben. Zodra alles weer wat beter gaat zal ik weer wat meer gaan reageren.

  #4451924 Quote

  Jee, wat een verhaal. Kan me voorstellen dat je niet zo actief bent maar meelezen is toch ook prima!
  Vervelend dat je zo mie bent maar wel verklaarbaar dus. Hoop voor je dat je waarden snel op niveau zijn en dat je je dan beter voelt. Ondanks alles: geniet van je zwangerschap!

  Sterkte!!!!

  #4451931 Quote

  Heel begrijpelijk Vlindertje, denk jij maar aan jezelf en aan je ukkie in je buik, dat is het aller belangrijkste meid. Ik hoop dat je gauw duidelijkheid hebt en dat de eventuele injecties goed helpen. Verder, neem je rust! Je voelt zelf het beste aan wanneer.

  Wij denken ook aan jou! Sterkte en ik hoop dat je toch een beetje kunt genieten van je zwangerschap!

  Liefs Lynn.

  #4451939 Quote

  Goh das helemaal niet fijn dus! Gelukkig weet je de oorzaak maar hopelijk krijg je binnenkort iets meer energie! Sterkte ermee meid!!

  #4451951 Quote

  Sterkte meid, hopelijk voel je je snel als herboren…..

  #4451953 Quote

  Doe vooral rustig aan en luister naar je eigen lichaam! Hopelijk gaat het binnenkort beter en kun je meer genieten van alles.

  Liefs

  #4451971 Quote

  Oh meis, lekker rust rust rust en nog eens rust. Leuk is anders, maar alles voor jou en de kleine mup!

  Liefs

  #4452034 Quote

  hey meis

  wat vervelend zeg:( ik heb precies hetzelfde. ik zat steeds naar die 12 weken toe te leven ben nu 14 en het lijkt alleen maar erger te worden. mn verloskundige zei dat het door de hormonen komt en het met 16 weken zeker beter moet zijn. nou dat hopen we dan maar! gewoon rustig aan doen, meer kun je niet doen. zorg goed voor jezelf

  liefs xxx

  #4452061 Quote

  op één of andere manier denken wij vrouwen dat die 12 wk één soort uit knop is. Ik ken het gevoel hoor, bij mijn eerste zwangerschap tot 17 weken overgeven… drama, ook nu sinds één week weer meer misselijk en overgeven… Net nu ik dacht dat het over zou gaan, helaas! Komt vanzelf goed meiden, echt!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen