Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696570 Tekenen Aan De Wand Wie

 • Auteur
  Berichten
 • #2702572

  Omdat de maand is aangebroken dat de eerste van ons kunnen gaan bevallen, dacht ik misschien weer eens tijd voor een topic over de volgorde van bevallen en wie al tekenen heeft van mogelijke babykomst.

  Ik ben uitgerekend op 8 juli, baby is al twee weken geleden helemaal ingedaald en ik heb de afgelopen 2 weken ‘snachts last van krampen die maximaal 2 uur vasthouden.. De afgelopen week nemen ze steeds meer af en komen ze niet meer elke nacht.


  femmama-inspe
  Bijdrager
  #4451993 Quote

  Ik ben 32+1, uitegerekend op 28juli. Nig steeda aan het werk, 50%, moet nog kleine 2 weken.
  Baby is nog niet ingedaald, ligt inmiddels wel met hoofdje naar beneden sinds week ongeveer. Ik krijg morgen allerlei extra onderzoeken ivm verhoogde bloeddruk, minder leven en weinig vruchtwater. Dus dat wordt nog spannende dag.
  Verder geen voorweeen en minimaal harde buiken, dit alleen als ik teveel gedaan en soms s nachts ala ik moet plassen en dan moet opstaan uit bed, maar dan zit het gewoon beetje vol van binnen dus kunnen ook gewoon buiksprieren en bekkenbodemspieren om te zorgen dat je je urine kan ophouden.
  Wel lekkende borsten inmiddels, gelukkig alleen nog s nachts 🙂

  #4452006 Quote

  Ik ben nu 36+5 en 27 juni uitgerekend. Kleine ligt nu ruim 4 weken al ingedaald en nu 2 weken echt ook vast in het bekken. Op wat voorweeën na is het erg rustig. Ook hier lekkende borsten, pfff, al een week of 5 ook vooral ‘snachts. En ook alleen harde buiken bij te hoge inspanning. Verder weinig te klagen!


  juudje86
  Bijdrager
  #4452024 Quote

  nu 34+1 zwanger en 15 juli uitgerekend.
  2 weken geleden bij verloskundige geweest. Baby was al begonnen met indalen en lag helemaal goed.
  Heb al maanden last van harde buiken.

  Sinds zaterdag de eerste voorweeen gehad, en gisteravond en vannacht veel last van gehad. Voor het eerst niet kunnen slapen van de pijn. Nu is de pijn weg en de baby is super wakker.

  Morgen weer controle bij verloskundige, ben benieuwd.

  #4452028 Quote

  nu 35+5 en baby is al 3 weken ingedaald en dus vast in bekken en sindsdien ook al veel voorweeen gehad….

  #4452039 Quote

  9 juli uitgerekend, maar als deze net als de vorige baby’s 4 of 10 dagen te laat is, kan ik nog wel een poosje wachten helaas.
  Mag van mij wel met 38 weken komen deze keer! Dus ik hoop op tekenen aan de wand. Naast 2 keer een uur voorweeën een poosje geleden nog niks aan de hand.

  #4452048 Quote

  32+4 dagen, 26 juli uitgerekend en er zijn nog geen enkele voortekenen…Helemaal niks. Hij is absoluut nog niet ingedaald en drukt zich heerlijk tegen mijn ribben aan. Geen voorweeën en misschien harde buiken, maar in ieder geval niks pijnlijks.

  Als ik een grote trui aantrek kan je trouwens ook nog steeds niet zien dat ik zwanger ben. Mijn gevoel verteld me dat dit niet een baby is die zich voor de afgesproken deadline meld. Misschien wordt het zelfs wel augustus.

  #4452202 Quote

  32+4 dagen, ook 26 juli uitgerekend. Veel harde buiken, ook pijnlijke. Maar Smurf danst nog steeds de samba in mijn buik inclusief salto’s. Is dus nog niet ingedaald en of hij met zijn hoofdje naar beneden ligt…geen idee, hij draait continu. Ik mag nog 4 kleine weekjes volop werken, dan lekker verlof!!


  femmama-inspe
  Bijdrager
  #4452304 Quote

  Grappig panini dat jij denkt dat de baby na de dealine komt, ik heb vanaf begin gezegd dat ons kindje geen augustus kindje wordt (ik ben 28-7) uitgerekend, sterker nog we hopen nu dat het een juli kindje wordt en geen juni, dat de baby zolang mogelijk kan blijven zitten (vermindert vruchtwater en kleine groei achterstand). fingers crossed hier!
  Succes allemaal verder

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen