Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696672 Proefochtendje Creche

 • Auteur
  Berichten
 • #2702674

  Vanmorgen gaat Wanne een paar uurtjes wennen op de crèche. t Is mn 3e maar het blijft moeilijk om ze uit handen te geven. Thomas en Hanna waren ook pas 12 en 10 weken toen ze voor het eerst gingen. Wanne is nog maar 7 weken maar goed het is juni…

  Maar ik ga hem echt nog niet volle dagen naar fde crèche sturen terwijl ik thuis mn verlof aan het uitzitten ben, waarvoor heb ik anders verlof?

  Wanneer gaan jullie ukkies naar de crèche?


  mama van Finn
  Bijdrager
  #4452124 Quote

  oef, de creche… daar wil ik nog even niet aan denken 😉
  Hoeft ook nog niet, ik moet 25 juli weer aan het werk (heb 4 weken onbetaald verlof opgenomen), dus we hebben nog even.
  Uiteraard wel wennen in de periode voorafgaand, maar dat heb ik nog niet afgesproken.
  het lijkt me wel weer raar hoor, om zo’n uk aan een ander toe te vertrouwen! Is toch anders dan een peuter die z’n eigen zegje al prima kan doen.
  Zowieso zal ik het hier ook wel wennen zijn, want Neel gaat -uit praktische overwegingen- straks naar een andere creche dan grote broer (hij gaat over een paar maanden naar school en de creche waar hij nu naar toe gaat is verder van ons huis, waardoor het een logestieke puzzel zou worden als Neel daar ook naar toe zou gaan en hij naar school).
  Succes met het wennen in ieder geval! (enne, ik zou ‘m ook niet gelijk volle dagen naar de creche laten gaan hoor, lekker nog even bij je houden in je verlof!)

  #4452602 Quote

  Mijn kleine gaat niet naar de creche, ik ga straks zelf gastouderopvang bieden dus blijven mijn kindjes lekker bij mij. Heerlijk. wel gaat vanaf januari 2013 onze zoon naar de peuterspeelzaal, maar ons meisje houden we nog lekker ff bij ons haha.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen