Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696761 Tip Duodeken

 • Auteur
  Berichten
 • #2702763

  Hoi meiden

  Ik kreeg vandaag de tip van de duodeken. Is een deken die je kunt gebruiken als een dekbed. Over de duodeken doe je dan een hoeslaken en is erg handig. Geen gedoe met laken en dekentje, dat weer los komt enzo.
  Ik ben er helemaal voor en ga deze bestellen

  x yvonne

  #4452120 Quote

  Oh dat klinkt handig! Ik ga eens googlen 🙂

  #4452127 Quote

  wat ik laatst heb gedaan is een deken in een dekbedovertrekje gedaan. Ik had toevallig zo’n leuk overtrek en hem toch goed te kunnen gebruiken heb ik een deken erin gedaan. Vind het ook veel handiger dan die losse dingen allemaal.. komt altijd los ja en zit altijd rommelig haha

  maar ga ook eens kijken naar zo’n duodeken !

  #4452142 Quote

  Aniek gebruikt al helemaal geen dekentjes meer maar slaapzakken. Als het koud is een dikke met een pyamaatje en anders een dunne. Soms met soms zonder pyamaatje, dat doe ik een beetje op gevoel. Aniek is zo druk in bed dat ze bijna elke keer helemaal bovenin ligt. Dan zou ze alleen nog met haar voetjes onder de deken liggen en krijgt ze het veel te koud.
  Ik heb even gegoogled en ziet er inderdaad heel handig uit!

  #4452154 Quote

  oh joh ! en doe je dan helemaal geen lakentje eroverheen?
  Ik leg Jari de laatste tijd ook in een slaapzakje.. maar gooi er dan toch weer een lakentje overheen haha vind het anders zo kaal en ga ik twijfelen of hij het niet koud/warm genoeg heeft haha

  #4452163 Quote

  Nee geen lakentje meer omdat ze zo woelt en ik bang ben ze zich daar in draait. ik heb vrij dikke slaapzakken.en als ik haar rond 22.30 wakker maak voel ik altijd even of ze het niet te koud heeft maar dat heb ik nog niet meegemaakt.ze heeft dus romper, pyama en sokken .en dan dient de slaapzak als deken.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen