Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696771 Groei En Liggingsecho Gehad

 • Auteur
  Berichten

 • Zeeuwse mama
  Bijdrager
  #2702773

  Vandaag precies met 33 weken zwangerschap een groei- en liggingsecho gehad! Ons meisje was gelukkig gedraaid en ligt netjes met haar hoofdje naar beneden. Hopelijk blijft ze nu ook zo liggen, want ze wisseld nogal eens van houding.
  Van de groei zijn we een klein beetje geschrokken. Bij het meten van het buikje en de benen kwamen ze op een zwangeschapsduur van ruim 35 weken!! Een lang en flink kindje dus…Bij de 20 weken echo kwam er ook al naar voren dat ik een week verder zou zijn, maar de verloskundige reageerde daar niet zo op. Wil het nu toch goed bespreken volgende week, want mijn ervaring bij mijn vorige zwangerschappen is dat ik vaak over tijd loop en als ze me nu ook 2 weken laten lopen…dan zou ik straks ong 44 weken zwanger zijn! Verder heb ik niets te klagen. Op wat maagzuur na heb ik nergens last van en geniet nog ieder moment van het zwanger zijn!

  #4452217 Quote

  fijn dat alles verder goed was en dat ze nu naar beneden ligt in elk geval…ik zou dat idd ook ff aankaarten volgende week want tot je 44 ste week dragen is nooit goed en je eigen instinct is toch altijd het beste 😉


  Zeeuwse mama
  Bijdrager
  #4452252 Quote

  Heb al contact gehad met mijn verloskundige, maar als je een goede termijnecho gehad heb bij 12 weken moeten ze die datum aanhouden als uitgerekende datum. Nu kwam er bij iedere echo een andere datum uit, dus ja…bij de 20 weken zou ik ook een week verder zijn geweest! Volgende week nemen we alle echo’s door en gaan we het bespreken. Ze heeft me verzekert dat ze me zeker niet langer zullen laten lopen en dat ze luisteren naar waar ik me goed bij voel!! Een hele geruststelling dus!

  #4452261 Quote

  goed van je en van je vk…;-)ben benieuwd volgende week naar je echo

  #4452276 Quote

  fijn joh!!! en goed dat ze naar je luisteren!!!

  dan heb je ook lekker kunnen genieten van je echo!!!!
  hopelijk blijft ze nu goed liggen!!!

  xx

  #4452364 Quote

  fijn dat ze zo naar je luisteren! Hopelijk blijft de beeb lekker liggen!
  Volg je instinct en blijf aangeven hoe je erover denkt!geniet van de laatste loodjes!

  Liefs

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen