Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696848 Voelen Jullie Al Iets Bewegen In Je Buik

 • Auteur
  Berichten
 • #2702850

  Ik zou zweren dat ik af en toe iets voel! Ik herken het van de eerste! Maar vind het wel nog errrrrrug vroeg om te voelen. Dus vraag me eigenlijk af of het wel kan!

  Maar toch….. Ik zou het zweren…..!

  #4452208 Quote

  ik denk wel iets te voelen het rommelt af en toe zo erg hihi en als ik dan denk aan die echo waar ze zo op zat te springen en te doen denk ik voelt dat zo? hihihi xxxxx

  #4452211 Quote

  Af en toe denk ik wat borrelends te voelen, maar op deze termijn zullen dat mn darmen zijn. Plus vandaag zag ze dat de placenta aan de voorkant ligt, t zal nog wel ff duren denk ik 🙂

  Super leuk als je nu al wat voelt joh! Lijkt me heerlijk!

  #4452214 Quote

  Ik denk het ook, ik weet niet wat ik moet voelen maar ik voel af en toe borreltjes etc…..en dat zijn niet m’n darmen hoor maar goed……misschien wil ik ze ook wel voelen 🙂

  Ohja…..heb van m’n vader een stethoscoop gekregen (had ie nog) zodat m’n man misschien de hartjes kan horen…..Ik zweer dat ik gister iets hoorde met dat ding op mijn buik! Hahaha, die gekke opa!

  Liefs Lynn.

  #4452219 Quote

  heel soms lijkt het net of ik wat voel. als dat het is dan is het een druk kindje. het lijkt mij erg vroeg met 12 weken. bij de beide meiden voelde ik ze rond de 17 weken.

  #4452221 Quote

  Ik weet niet wat ik zou moeten voelen, denk ook dat ik nog niets gevoeld heb 🙂
  We wachten af…

  #4452236 Quote

  Ik weet ook bijna zeker dat ik m voel… Bij mn zoontje ook al vanaf de 16 weken en weet echt we hoe t voelt placenta ligt aan de achterkant dus mn man kan straks ook weer flink meegenieten van t geschop. 😉

  #4452257 Quote

  Mijn zoontje voelde ik met 19 weken pas de eerste keer. Dus soms twijfel ik, is het voorbij denk ik bijna neeeeeeee dat kan toch nog niet.

  Ik voel een soortj plopjes aan de binnenkant. En wel veeeeeel frequenter als bij mijn zoontje. Dat was een hele rustige! Ook tijdens alle echos lag hij te slapen! Haha. Ik heb placenta aan achterkant liggen, dus het kan wel!

  Liefs

  #4452267 Quote

  Ik denk af en toe ook dat ik de kleine voel als ik in bed lig. Ik twijfel, ergens denk ik dat dat nog niet kan. Onze dochter voelde ik pas echt met 19 weken.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen