Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1696880 Continue Honger Wat Moet Ik Eten

 • Auteur
  Berichten

 • Roozz
  Bijdrager
  #2702882

  Het is echt onvoorstelbaar hoeveel honger je kunt hebben! Ze zeiden wel dat je van borstvoeding honger kunt krijgen en kunt afvallen, maar ik weet soms van gekkigheid niet meer wat ik moet eten en wat ook echt langere tijd vult.

  Iemand tips?

  #4452246 Quote

  Een dieetiste bellen die ook verstand heeft van voedende moeders?? Misschien eentje zoeken op BV.com?

  #4452331 Quote

  ik ken het haha 😉 ik heb ook steeds honger 😉 en ook in heeeeeeeeel veeeel snoepen hhahaa vooral savonds.. koekjes, chips… pfff
  ik val trouwens nog niet echt af (helaas).. maar ja ik ga pas “lijnen” wanneer ik stop met bv.. dan moet ik van mezelf alles laten staan.. maar nu eet ik gewoon waar ik zin in heb !

  en tja wat vult goed !? pff geen idee 😉 misschien gewoona an toe geven en wat vaker per dag eten ?


  Irissweet
  Bijdrager
  #4452339 Quote

  Hier ook veel trek en dan vooral in de niet gezonde dingen helaas, ik val ook niet af, heb nog steeds 4 kilo te gaan. Afvallen komt indd wel af ik stop met BV.
  Helaas dus geen tips

  #4452401 Quote

  Ik ken het ook, kan de hele dag door wel eten. Dan heb ik net wat op en heb ik gewoon weer honger.
  Ik probeer rond elke voeding wel iets te eten. Ik let wel een beetje op wat ik eet zodat ik wel genoeg vitamines en voedingstoffen binnen krijg. Ik kan ook heel goed snoepen maar dat probeer ik een beetje te beperken. Heb daarvan ook niet veel in huis omdat Sander probeerd af te vallen. Ik kan je niet iets zeggen wat goed vult, want wat bij mij vroeger goed was voor een hele ochtend of middag is nu goed voor 1,5/2 uur…
  Ik val nog wel steeds af, daarom heb ik er wel een bepaald ritme in dat ik echt om de 3 uur iets eet. Zo begin ik smorgens met een bak yoghurt met cornflakes rond 7 uur. Om 9/10 uur 2 boterhammen, rond 12 uur 2 boterhammen, en dan rond 15 uur ook 2 boterhammen of fruit of iets anders en dan rond 17.00 ook nog iets van een plak koek of fruit en dan om 18.00 avond eten en dan rond 20.00 nog een een bak yoghurt of zo.
  Ik eet gewoon wanneer ik honger heb, dat betekend dat mijn lichaam het nodig heeft, de bv vraagt gewoon heel veel van je….

  #4452479 Quote

  Ik ken het helemaal!vooral in de ochend veel honger,staan ook om 7 uur al op om dochter naar school te brengen
  begin de dag met 2 boterhammen en thee
  als dochter naar school is gebracht zet ik koffie met een lekkere koek
  smiddags 2 of 3 boterhammen en drinken
  later nog een appel of banaan.smiddags kofiie met koek
  savonds veel warm eten en pap.
  savonds vaak nog wat lekkers
  ik heb ongeveer nog 3 a 4 kg te gaan was er 15 aangekomen,kg gaan er nu langzaam af

  liefs jootje

  #4452487 Quote

  Hmm ja dat herken ik ook nog uit de oude dagen van de bv 😉
  Ik heb volgens mij in een boekje van de kraamzorg een dieet staan voor als je bv geeft. Maar heb nu even geen idee waar ik dat heb gelaten. Ga er zo eens om zoeken en dan zet ik het hier wel even neer voor je. Ik weet nog wel dat het behoorlijk veel was wat je mocht eten. Ik schrok er toen best van want ik kwam daar bij lange na niet op (en ook helemaal geen zin in).

  Uhm ja..zoeken…boekje..:D

  Liefs

  #4453041 Quote

  Nou heb ik eindelijk dat stomme boekje gevonden staat het er gewoon niet in:S Ik ga nog even verder voor je kijken en als ik wat vind dan hoor je dat nog (want ik kan me toch echt herinneren dat ik het heb gelezen ergens..maar waar…overgebleven zwangerschapsdementie 🙂 )
  Liefs

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen