Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1697010 Update Evi

 • Auteur
  Berichten
 • #2703012

  Hoi Dames,

  Een korte update van hier. Sinds een vijf dagen is Evi thuis. Ze heeft precies twee weken in het ziekenhuis gelegen en gelukkig mochten we haar mee naar huis nemen. Het heeft wel wat voeten in de aarde gehad. Uiteindelijk had ze alleen nog een sonde en mocht ze naar huis als ze goed dronk. Als wij haar de fles gaven ging het heel erg goed en dronk ze hem goed leeg. Als we een voeding overslagen dan kwamen we erachter dat ze de hele voeding via de sonde had gekregen. Dan hadden ze haar niet eens wakker gemaakt om de voeding te geven. Daar waren best wel gefrustreerd over en dat hebben we ook aangekaart bij de kinderarts. ’s Avonds vroeg een hele lieve verpleegkundige hoe het ging en waarom Evi nog in het ziekenhuis lag. Want zij vond dat ze makkelijk naar huis kon. Wij het hele verhaal uitgelegd waarop zij gelijk zei: ” Nou dan halen we nu de sonde eruit.” De dag erna kregen we te horen dat ze naar huis mocht. De liever verpleegkundige had ook een overdracht geschreven waarin stond dat Evi er klaar voor was om naar huis te gaan.

  Nu is ze lekker thuis en het gaat super goed. Ze is nog steeds heel tevreden. Alleen kan ze ’s nachts af en toe spoken. Het is voor haar te stil in huis. Ze is een hoop geluid gewend vanuit het ziekenhuis en nu is ze aan het wennen dat het ’s avonds eigenlijk stil hoort te zijn.

  Vandaag is het consultatiebureau langs geweest. Ze hebben haar gewogen en ze is in 5 dagen tijd 150 gr aangekomen. Verder is mijn man vandaag weer voor het eerst gaan werken dus we hadden een lekker dagje samen.

  Wel een erg vreemd gevoel gehad vandaag. Eigenlijk zou ik vandaag ingeleid worden. En zou Evi vandaag pas geboren worden. Nu is ze er al bijna 3 weken.

  Iedereen veel succes met de bevalling en voor wens ik iedereen veel plezier met het genieten van je uk.

  liefs

  #4452396 Quote

  wat fijn dat ze nu lekker thuis is bij jullie…wat een opluchting! en wat een fijne verpleegkundige die wel naar jullie luisterd!! ff wennen voor haar dus de stille nachten maar dat komt vast snel weer goed!
  geniet lekker van jullie Evi!!
  liefs

  #4452418 Quote

  Zeker fijn dat ze thuis is en ook fijn dat naar jullie werd geluisterd! Lijkt me erg spannend dat je man naar zijn werk gaat weer voor het eerst!

  Heel veel geluk verder met jullie kleine meid!

  #4452937 Quote

  Wat kan het toch lekker lopen, in zo’n ziekenhuis… Maar fijn dat alles goed gaat nu en dat ze thuis is. Geniet ervan!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen