Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

@micromuis

 • Auteur
  Berichten
 • #2703548

  Een aantal van ons zitten op facebook, Ugly Betty heeft nl een februari forum groep aangemaakt. WEllicht zit je er ook al bij, maar dat weet ik even niet meer.

  Dus hier worden de meeste discussies/vragen gevoerd/gesteld.

  dag dag

  #4452977 Quote

  Het is heel gezellig:-) en super om alle kindjes te zien!!!

  #4453009 Quote

  Probleempje>>>> ik heb een acount aangemaakt maar daar heel lang niks mee gedaan. Nu kan ik er niet meer opkomen…….ik weet niet wat ik moet doen want ik kan het emailadres niet opnieuw gebruiken……….grrrrrrrrrrrr en ik wil ook de baby’s zien!

  waardeloos!

  #4453086 Quote

  heb je niet een ander mailadres, of gewoon een hotmail of gmail adres aanmaken 🙂

  #4453132 Quote

  Kun je hier iets mee??

  Geblokkeerd
  Als je account is uitgeschakeld, kun je je niet aanmelden en kan niemand anders het zien. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een account wordt uitgeschakeld en we gaan met elk van deze gevallen anders om. Neem via de juiste weg contact met ons op voor meer ondersteuning.

  Mijn persoonlijk Facebook-account is uitgeschakeld.

  Er zijn verschillende redenen waarom je geen toegang meer hebt tot je account. Op welke manier je hierover contact kunt opnemen met Facebook, is afhankelijk van de reden voor de uitschakeling. Het is daarom van groot belang dat je zeker weet dat je het juiste contactkanaal gebruikt wanneer je om hulp vraagt. Zoek eerst uit waarom je geen toegang meer hebt tot je account. Je kunt hierbij kiezen uit de drie redenen die hieronder worden weergegeven. Volg daarna de instructies die worden weergegeven bij de reden die op jou van toepassing is.

  Account uitgeschakeld wegens schending van de Verklaring van rechten en verantwoordelijkheden van Facebook
  Facebook blokkeert Facebook-accounts die zijn gerapporteerd of waarvan is vastgesteld dat ze ons beleid overtreden. Mogelijke redenen zijn, maar zijn niet beperkt tot: ?
  Het blijven vertonen van verboden gedrag na een of meerdere waarschuwingen van Facebook

  ?
  Ongevraagd contact met andere gebruikers, waaronder gebruikers lastigvallen, adverteren, reclame maken, daten of ander ongepast gedrag

  ?
  Het gebruiken van een valse naam

  ?
  Impersonatie van een persoon of rechtspersoon, of deze op een andere manier verkeerd vertegenwoordigen

  ?
  Het plaatsen van inhoud die strijdig is met de Verklaring van rechten en verantwoordelijkheden van Facebook, zoals onzedelijke, pornografische of seksueel expliciete foto’s en foto’s met gewelddadige beelden. We verwijderen ook inhoud (foto’s en berichten) waarmee een persoon of groep personen wordt bedreigd, wordt geïntimideerd of op een ongewenste manier onder de aandacht of in verlegenheid wordt gebracht.

  Bekijk de Verklaring van rechten en verantwoordelijkheden voor meer informatie over specifieke soorten gedrag en inhoud die niet is toegestaan op de site.

  Klik hier als je geen overtredende inhoud hebt geplaatst en ook niet op een andere manier onze Verklaring van rechten en verantwoordelijkheden hebt geschonden.

  Uitgeschakeld om beveiligingsredenen: accounts die zijn gerapporteerd als of waarvan is vastgesteld dat ze gehackt of gephisht zijn, kunnen door Facebook worden uitgeschakeld. Als je denkt dat je account om beveiligingsredenen is uitgeschakeld, ga je naar het gedeelte Beveiliging van het Helpcentrum en zoek je het bijbehorende contactformulier.

  Ik kan me niet aanmelden vanwege toegangsproblemen
  Als je account is uitgeschakeld, zie je het bericht ‘Uitgeschakeld’ wanneer je je bij je account probeert aan te melden. Zie je dit bericht niet, dan betekent dit dat je account niet is uitgeschakeld en dat je te maken hebt met aanmeldproblemen. Raadpleeg in dit geval het gedeelte Aanmelden en wachtwoord van het Helpcentrum voor het juiste contactformulier.

  Voorbeelden van aanmeldproblemen zijn: ?
  Je kunt je niet aanmelden vanwege wachtwoordproblemen

  ?
  Je kunt je niet aanmelden vanwege een foutmelding (bijvoorbeeld ‘Onderhoud aan de site’, ‘Ongeldig e-mailadres’ of ‘E-mailadres niet geregistreerd’)

  ?
  Je kunt je niet aanmelden omdat je je e-mailadres of wachtwoord bent vergeten

  ?
  Andere technische problemen bij het openen van Facebook

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct