Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1706530 Zwangerschapskwaaltjes

 • Auteur
  Berichten
 • #2712532

  Haii meiden! Hoe is het met jullie? Hoe voelen jullie je? Ik ben erg benieuwd wat voor zwangerschapskwaaltjes jullie hebben…

  #4461929 Quote

  Nou, ik had last van lage bloeddruk maar dat gaat nu gelukkig weer goed. Hoop alleen dat ik geen kwaaltje erbij krijg…. vandaag net een gluclose-tolerantietest gedaan. Nu maar hopen dat ik geen zwangerschapssuiker heb.

  #4461979 Quote

  Ik heb niet heel last van kwaaltjes. Heb wel eens dagen dag ik gewoon geen puf heb om iets te doen, en dagen dat ik energie voor 10 heb. Ik heb ook geen zin in de warme hap maar had dat normaal ook nooit zo 🙂 lichamelijk gaat alles goed, ben nog niet veel aangekomen ong. 2 1/2 tot 3 kilo, buik zit nog niet in de weg. Enkel last van mijn bekken als ik veel geslenterd heb of na het werk. Maar das nog makkelijk vol te houden.

  Ik vind het nog heerlijk gaan zo!

  #4462031 Quote

  Jij nog nergens last van Denise?

  En hoe was je uitslag op de glucose intolerantie test Loeki?

  Ik heb zo nu en dan wat meer last van mijn rug, maar dat is door mijn hypermobiliteit altijd een zwak punt geweest. Ik ben pas 2 kg aangekomen dus daar ligt het ook niet aan. Enige echte klacht is carpaaltunnel syndroom. Heel naar…. zeker tijdens het klussen (wat nu mijn fulltime bezigheid is), ik moet zo’n beetje iedere 10 minuten de verfbrander of schuurmachine wegleggen omdat ik ze niet meer vast kan houden van de pijn. Maar ja, het móet af want ik weet uit eigen ervaring dat klussen met een kind geen handige combi is.

  Ach ja… Er zijn ergere dingen moet ik maar denken! Met bekken instabiliteit zou ik waarschijnlijk nog verder van huis zijn!

  Verder gaat mijn zwangerschap tot nu toe super!!!

  #4462123 Quote

  Nou, als ik zwangerschapssuiker blijkt te hebben krijg ik binnen nu anderhalve week een telefoontje van de gynaecoloog. Als ik niks te horen krijg, is het goed en krijg ik het pas bij de volgende afspraak te horen.

  Hoop dus dat ik niet gebeld word.

  Dat klusgebeuren laat ik over aan mijn vriend over, heb af en toe ook geen puf en val na en dagje werken op de bank in slaap.


  hmimes
  Bijdrager
  #4462213 Quote

  Ik heb last van maagzuur en van me bekken heel erg al . Ik ben ongeveer 4 kilo aangekomen . Ook ben ik snel moe bij het fietsen . Ik eet super slecht lage bloedruk en ijzer .

  Maar gelukkig mag ik niet klagen ik ben er nog elke dag erg blij mee .


  TWD
  Bijdrager
  #4462215 Quote

  Gaat de laatste paar dagen goed….
  Op nog af en toe de vermoeidheid na…
  Gister konijnenhok afgebroken en toen had ik daarna wel last van mijn onderrug dus dat was ff teveel…
  Verder veel plassen en af en toe bekkenpijn.
  Ook fietsen is zwaarder dan ik dacht maar goed dat ik niet zo van fietsen hou Hihi…wel probeer ik de kortere stukjes op de fiets te doen en anders maar lopend met fiets aan de hand….

  #4462223 Quote

  Lijkt toch dat we allemaal wel snel onze ruggen voelen en toch wat sneller moe zijn he.. ook wel logisch natuurlijk!
  Ik heb zelf eigenlijk nergens last van… wel een lage bloeddruk, maar dat was juist goed zei de VK. En voelde gisteravond ook wel mijn onderrug.. maar ja, werk ook wel erg veel… heb ook het ene moment energie voor 10 en het andere moment lig ik helemaal dood op de bank hihi. Brandend maagzuur heb ik ook als ik uiteten ben geweest, iemand daar een tip voor??
  Ooh en wat betreft de onderrug, probeer eens een buikband! Ik heb m sinds vandaag om en het voelt een stuk steviger zeg maar! Wel fijn hoor!
  En ik ga ook niet meer klussen!! Mogen de mannen doen 😛

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct