Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1706615 Luiers En Billendoekjes

 • Auteur
  Berichten
 • #2712617

  Zijn jullie ook al druk bezig om luiers en billendoekjes in te slaan als ze in de aanbieding zijn.
  Ik heb nu 4 dozen dat zijn 24 pakken billendoekjes thuis staan waren bij de kruidvat 2 dozen voor
  € 10.00.
  Nu kreeg ik Via de mail dat de pampers met de kruidvat voordeelkaart voor de helft zijn,ga dus zo even naar kruidvat luiers inslaan,is altijd meegenomen toch!!!

  #4462004 Quote

  helemaal gelijk meid..;-)

  ik heb ook al t een en ander ingeslagen….

  1 tip….koop niet TE veel pakken van de kleinste maat luiers….daar zijn ze namelijk binnen no-time uit….tenzij je een kleine 5 ponder krijgt natuurlijk…maar ik weet al dat we een flinke knul krijgen dus ik heb 2 pakjes van de kleinste maat gekocht en dacht…ik zie wel als de baby geboren is welke maat ik dan moet heben

  sterkte met de laatste loodjes;-))

  #4462016 Quote

  Ik heb er een paar maat 2 en al maat 3 gekocht.

  #4462024 Quote

  Ik koop gewoon huismerk, dan ben je altijd goedkoper uit! Heb ook niet echt ruimte voor voorraad dus hier nog niks gekocht! Al heb ik met 2 kids in de luiers (ze zijn net 1 en net 2 geworden, dus dat mag nog he? oudste zijn we nu met potje begonnen) altijd wel doekjes genoeg! Luiers komen tzt wel.. ik heb ook nog 11 weken!
  Maar wel heerlijk om met dat soort dingen bezig te zijn he? het word zo echt allemaal! 😀

  #4462028 Quote

  Wij willen inpreciepe de eigen merk van Kruidvat, maar die aanbieding van pamapers zijn goedkoper als de luiers van kruidvat. Wij hebben dus nu wel pampers liggen.

  #4462080 Quote

  Je mag altijd nog een dichte pak omruilen voor een grotere maat 😉

  #4462147 Quote

  Kreeg hier gister ook de mail van het kruitvat.

  3 weken geleden is die aanbieding ook al geweest. Heb toen 1 van 1 en 2 van 2 ingeslagen.

  Doe dat nu nog een x denk ik.

  Je mag max drie pakken.

  Doekjes hebt ik altijd die van de liddel. De witte verpakking. Die is het fijnste vind ik.

  Xxx

  #4462176 Quote

  Ik sla ook de pampers luiers in bij het kruidvat voor de helft vd prijs.(goeie actie via de klantenkaart) Wilde ze net weer gaan halen, maar hier was helaas de nr 2 op. En van nr 1 heb ik volgens mij al 5 pakken. Dus daar durf ik er even niet meer van te kopen. Onze eerste was maar een 5 ponder, maar deze weet ik nog niet. Billendoekjes koop ik altijd zo’n zwitsal groot verpakking (ook kruidvat, mijn favo winkel), want dat vind ik het fijnste merk.
  Ik ben toch al zo aan het kopen geslagen, aangezien we nu een meisje krijgen. De kruidvat is echt geen ‘veilige’ winkel voor mij. Daar koop ik altijd wel iets.


  meonly85
  Bijdrager
  #4462181 Quote

  Een tip: die van de lidl zijn veel beter dan de pampers! En 2 keer zo goedkoop. Ze zijn iets stugger, maar stinken veel minder uit zichzelf. Met de pampers vroeg ik me wel eens af of het nu de kleine was of de luier die ik zo rook.
  En koop geen pampers billendoekjes. Alle kleintjes die ik ken krijgen daar luieruitslag van. En die van de action vallen uit elkaar als je ernaar kijkt Die van zwitsal doen het goed hier trouwens!

  Hier gaan we stoffen luiers gebruiken. Je kan ook billendoekjes van stof gebruiken, die was je dan gewoon mee met de luiers op 60 graden. Blijft geen bacterie meer heel 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct