Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1706652 Hebben Jullie Dit Ook

 • Auteur
  Berichten
 • #2712654

  ik heb t gevoel dat de baby ingedaald is….sinds gistermiddag heb ik ongelovelijk veel last van mijn schaambeen en de spieren daar in die buurt
  ik had al last…maar t is nu echt vervelend….als ik me om wil draaien of als ik mn dijbeenspieren maar iets aanspan ( en dat doe je regelmatig heb ik gemerkt)….ga ik door de grond

  ook lopen word moeilijk…ik lijk wel een waggelende eend die wat in t kruis heeft hangen man…ppffff ( sorry maar t is echt zo)

  krijg nu echt t gevoel dat de laatste loodjes aangebroken zijn….en moet de tijd…een dikke 6 weken maar uitzitten…;-)

  #4462009 Quote

  hey,
  Ik heb er ook last van en ik moet nog 7,5 week. Zeer irritant en echt een waggelende eend haha.
  zou niet weten wat je er tegen kan doen ja rust op zn tijd maar ik heb er het meeste last van als ik gezeten heb en ga staan na een paar stappen gaat het wel weer maar fijn is anders.
  veel succes.

  Liefs

  #4462022 Quote

  dit klinkt heel herkenbaar.. Bij mij hoort het alleen bij de bekkenklachten.. ben pas 29 weken, en loop er al een week of 6 mee. Kan dus niet van het indalen komen hier! Maar het is idd behoorlijk vervelend! Ik kan wel janken soms!

  #4462045 Quote

  yfke dat heb ik ook…als ik zit is er niks aan de hand maar owee als ik ga staan…dan ist net of ik 25 kilo beneden heb hangen….haha…maar t hoort er bij…;-)

  ons3ewondertje…nou dan heb ik met je te doen…want t is echt onhoudbaar soms…ik kan me heel goed voorstellen dat t huilen je nader dan t lachen staat
  heel veel sterkte!!

  #4462047 Quote

  Heel herkenbaar ik kan niet eens fatsoenlijk naar de winkel vanmiddag alleen even bij de kruidvat geweest en dan eb ik het gevoel dat de kleine er ieder moment uitkomt.
  Ik moet nu officieel nog 7 weken.de vk weet niet of ik dat wel ga redden op deze manier.

  Het is ook erg vervelend als kleine draait in mijn bekken doet soms erg veel pijn.heb ook het gevol dat ik een mes blauwe plek heb bij mijn schaambeen,zo voelt het althans.

  Ik ben ook net z’n waggelende eend.

  We moeten er even dooreen en dan mijn we er iets moois voor terug…..

  #4462079 Quote

  yep ik ook.. echter ik ben van de oktober mama’s.. Heb ook al voorweeen gehad, dus de kleine en mijn lichaam is aan het voorbereiden voor de bevalling.. Ik zal met zekerheid niet in oktober bevallen, maar of het nog september word weet ik niet. Hopelijk wel. Op 1 sept ben ik namelijk 34 weken en is het beter voor kindje dan voor de 34 weken. Zit nu op strikte bedrust..

  #4462093 Quote

  heey ja heel herkenbaar,bij mij word het lopen ook zwaar nu,en het zitten en het opstaan hihi.as maandag ben ik34weken,en heb dan weer controle,maar bij mij is ze ook al ingedaald.,mensen zien het ook aan mn buik,is echt wat gezakt.Sterkte allemaal met de laatste loodjes

  #4462143 Quote

  @tien1976, ik heb zelf wel sterk het idee dat mijn buik aan het zakken is als omlaag kijk ziet het eruit alsof de buik lager is nu.

  Mijn vriendin zei gisteren als ik je zie lopen nu voorspel ik dat je de tweede week van augustus niet gaat halen.
  Mijn vriend zei ook al je loopt opeens wel heel slecht sinds deze week,ik zeg voel me ook zo…..
  Ben dus echt heel benieuwd hoelang de kleine nog blijft zitten,hoop tot na de 34 weken en dat is komende vrijdag…


  meonly85
  Bijdrager
  #4462180 Quote

  Hier niet gelukkig. Maar de kleine is dan ook nog echt niet ingedaald. Heb het er eens over met de vk bij je volgende controle. Zij kan meteen zien of de kleine echt is ingedaald of dat er iets anders aan de hand is.
  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct