Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1706766 Zenuwachtig

 • Auteur
  Berichten

 • EefJaDe
  Bijdrager
  #2712768

  Hoi meiden.
  Ik heb nu al ruim een week onwijze buikkrampen/steken.. Echt creperen van de pijn, vooral s’nachts. Gelukkig geen bloedverlies zoals bij de miskramen. Nu kreeg ik dus een echo gisteren en nu zagen ze alleen een vruchtzakje. Een leeg vruchtzakje. Dus ben toch wel erg zenuwachtig. Volgens de gynaecoloog was dit geen ongewoon beeld met 6 weken zwangerschap maar ja, ik had gehoopt iets anders te zien.. Nu woensdag weer voor echo en dan hopelijk wel iets te zien….. Heeft iemand dit ook meegemaakt toevallig???
  Liefs Eef

  #4462145 Quote

  Oeh, jeetje….. Lijkt me echt verschrikkelijk! Ik heb het niet meegemaakt. Maar ik heb ’t inderdaad vaker gehoord, dat er bij 6 weken niet perse iets te zien hoeft te zijn. Nog even volhouden, meis. Het is nog zo pril. Woensdag zie je een prachtig hartje, let maar op! Veel sterkte en succes….

  Liefs Anna

  #4462155 Quote

  Jeettje..dat is inderdaad schrikken als je iets totaal anders had verwacht.
  Wat zei de gynecoloog van die krampen?


  EefJaDe
  Bijdrager
  #4462216 Quote

  Ik hoop dat je gelijk hebt anna! De krampen wijtte de gynaecoloog aan de darmen en blaas, maar ik weet het niet hoor. Het zijn zulke heftige pijnen…. We wachten af……..

  #4462469 Quote

  Hey meid wat spannend! En je bent al zo onzeker na een mk, laat staan als je buikkrampen hebt… Ik had met 5 weken en 5 dagen de eerste echo en daar was ook niet meer te zien dan een vruchtzakje! Met 7 weken had ik weer een echo en daar zagen we een knipperlichtje, een garnaaltje. Probeer je niet te gek te maken, over 2 dagen weet je meer. Die buikkrampen kunnen ook echt een goed teken zijn, dat er hard gewerkt wordt daarbinnen! Ik duim voor je!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct