Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1706937 Aangekomen

 • Auteur
  Berichten
 • #2712939

  Hey ladies,’

  Vanochtend maar eens op de weegschaal gaan staan……..en wat blijkt? Ik ben maar 2 kilo aangekomen in die 17 weken dat ik nu zwanger ben.
  Dat was een aangename verassing!
  En dat terwijl mijn buik toch lekker aanwezig is!
  mijn zondag kan niet meer stuk hahaha

  liefs

  #4462290 Quote

  ik heb me nog niet gewogen, alhoewel de laatste 4 weken niet meer. toen was ik 3 kilo bijgekomen. Moet ook eerlijk bekennen dat ik best wel wat af eet!!! had me nog zo voorgenomen er wat op te letten!!! ggrrr

  #4462292 Quote

  Ik heb me vorige week gewogen en schrok me rot. Was tot week 18 maar 3 kilo aangekomen waarvan2,5 in de eerste 8 weken maar bij 20 weken gaf de weegschaal 6 kilo aan! Volgens de vk heel netjes. Mijn buik begint ook ineens hard te groeien. En tja, vakantie gehad hè…..

  Grappige is dat mensen denken dat ik afgevallen ben….haha. Mijn positiebroek zakt me ook af net als bij Lynn. Flink het elastiek aanhalen dus.


  cs1983
  Bijdrager
  #4462298 Quote

  Hoi Dames,

  Ik ben nu 21 weken en het schommelt bij mij een beetje. Ben nu in totaal max 1,5 kilo aangekomen maar er zijn dagen dat ik afval en dan zit ik maar oo een halve kilo.

  Ook hier wel een flinke buik hoor (beetje van mezelf beetje van de beeb;-))
  Heb al wel een paar mensen gehad die vonden dat ik een smaller gezicht had gekregen hihi maar ook een paar die dachten dat ik niet heel lang meer hoefde!

  In 6 kilo is idd heel netjes hoor! Heb het vorige wk bij de vk gevraagd hoe ik het met mijn gewicht deed omdat ik wist dat ik door mijn bmi niet al te veek mocht aankomen en die vond 1,5 heel netjes omdat er ak veel vrouwen zijn die bij 20 wk op meer dan 7 kilo zitten.

  Vlg mij doet de decemberclub het hartstikke goed!

  #4462299 Quote

  Hiernaast ik 5 kilo aangekomen, maar twee dagen geleden was er juist weer bijna twee kilo af, dan is het dus weer 3. In het begin ben ik 6 kilo afgevallen, maar ik houd het gewicht aan van voor de zwangerschap. Dat afvallen in het begin was gewoon van het niet eten en weinig drinken. En het zat er ook weer snel aan.

  #4462300 Quote

  Erg hè die weegschaal! Ik moet bij de vk elke keer, maar hou het thuis zelf ook in de gaten hoor! Dan kom ik niet zomaar tot verrassingen te staan:-) Maar tot nu toe nog geen kilo aangekomen! Haha en ik eet gewoon waar ik zin in heb! Mijn vorige zwangerschap ook niks aangekomen, best mazzel!! Toen ik bevallen was van mijn dochter woog ik in eens 10 kilo lichter!! En dat kon geen kwaad;-)

  #4462302 Quote

  Ha meiden, ik ben nu 6 kg aangekomen…ik baal wel omdat ik voor mijn zwangerschap heel veel ben afgevallen, daarom ben ik denk ik ook nu al meer aangekomen en net vakantie gehad. De vorige zwangerschap was ik in totaal 13 kg aangekomen.
  De kilo’s zitten wel echt op mijn buik.

  Positiebroeken zakken bij mij ook steeds af. ik blijf lekker bij mijn rokjes, jurkjes en leggings.

  #4462305 Quote

  Ik weeg me ook thuis. Volgens de vk was ik tussen de eerste controle en die van vorige week een pond aangekomen….gek hè als je bij de eerste keer wegen met dikke trui, spijkerbroek en laarzen op de schaal staat!
  Omdat mijn BMI veel te hoog is vind ik die 6 kg. erg veel.

  #4462307 Quote

  Ik weeg me elke week 1 keer. Ik ben nu intotaal 4.5 kg aangekomen. De laatste weken bijna een halve kilo per week. Gelukkig zit het alleen op mijn buik en mijn borsten zijn ook best gegroeid! (van 70B naar 75D).

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct